reklama
kasiunia2124
Fanka BB :)
A lepiej jutro isc zbadac czy w środę?Wydaje mi się że nie masz co się martwić na zapas. Ważny jest przyrost.
48Godz lub 72godz od badania.A lepiej jutro isc zbadac czy w środę?
Poprostuasia
Zaciekawiona BB
Ja mialam pierwsza betę 70, 3 dni po spodziewanej @, jednorazowe plamienie mialam dzien po spodziewanej miesiączce. Dziś robiłam betę drugi raz po 4 dniach i mam 283,5Dzis jest dopiero 2 dzien spóźnionej@ a 17 października mialam delikatne plamienie i potem to przeszlo może to bylo dopiero zagniezdzenie? Owulka od 1-7 października sprawdze w środę bete albo jutro
Poprostuasia
Zaciekawiona BB
Zbadaj progesteron koniecznie, bo ja miałam za mały i dostałam luteine dopochwowoBeta i progesteron do zbadania i wierzyć że musi być dobrze =) ps. Gratuluję
kasiunia2124
Dziękuje dobre wieści piszeszJa mialam pierwsza betę 70, 3 dni po spodziewanej @, jednorazowe plamienie mialam dzien po spodziewanej miesiączce. Dziś robiłam betę drugi raz po 4 dniach i mam 283,5Także powtórz będę za dwa dni, bo ja nie miałam takiej możliwości i sprawdź czy dobrze przyrasta
![]()
Poprostuasia
Zaciekawiona BB
Będzie dobrze, moja koleżanka miała pierwsza betę wynoszącą 17, dlatego nie jest ważna wartość, a jej przyrostDziękuje dobre wieści piszesz![]()
kasiunia2124
Super dam znac w srodeBędzie dobrze, moja koleżanka miała pierwsza betę wynoszącą 17, dlatego nie jest ważna wartość, a jej przyrost![]()
kasiunia2124
Dziewczyny wynik 129 czyli pieknie rośnie a progesteron 15,45 jest ok? Kiedy mam isc do lekarza bo przy takiej becie nic nie będzie jeszcze widac tak? Kurcze boje sie jeszcze cieszyć
reklama
Najlepiej iść w skończonym 7tyg ale jak nie wytrzymasz to od pelnego 6tyg są szanse że będzie zarodek albo cialko zolteDziewczyny wynik 129 czyli pieknie rośnie a progesteron 15,45 jest ok? Kiedy mam isc do lekarza bo przy takiej becie nic nie będzie jeszcze widac tak? Kurcze boje sie jeszcze cieszyć