Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka kasa to nic, w porównaniu z tym, jaki dają uśmiech na twarzyNie wydawaj kasy niepotrzebnie na testy, bo jestes w ciazy.
No to wiadomo, ale uwierz mi jestes w ciazy. Ja mialam sytuacje, ze zrobilam test, bo dwa miesiace mi sie okres spoznial(mam cyklre nieregularne), ale zazwyczaj po miesiacu jak nie przychodzil szlam do ginekologa, tylko mi cos nie pasowalo i stwierdzilam, ze zrobie test.. zrobilam wyszedł negatywny, na nastepny dzien mialam ginekologa, a ginekolog do mnie czy robilam test, bo mu cos tu wskazuje na ciaze, a ja ze robiłam i wyszedl negatywny. Dal mi tabletki na okres, ale mi nadal cos nie pasowalo, nie wzielam ich, w czwartek zrobilam test i byly dwie kreseczki. wiec kochana jak tamten wyszedl pozytywny i ten tez to jesteś w ciazy. Gratuluje!Taka kasa to nic, w porównaniu z tym, jaki dają uśmiech na twarzy
Myślimy że jesteś w ciąży, po cichu gratulujęDzisiejszy test już chyba trochę wyraźniejszy, co sądzicie?
O ile dobrze mi się wydaje to termin będzie czerwcowy, zapraszam do nas na wątek czerwcowych mam :*Taka kasa to nic, w porównaniu z tym, jaki dają uśmiech na twarzy
Gratulacje [emoji4]Dzisiejszy test już chyba trochę wyraźniejszy, co sądzicie?
Też mialam identyczny wynik bety i Pani doktor powiedziala mi ze nie ma żadnej ciazy i ze takie wyniki ma każda kobieta.... wybieglam z gabinetu z płaczem kupilam kolejny test w aptece a druga krecha była wręcz ciemniejsze od tej pierwszej!Zrobilam dziś betę wynik 348- Laboratantka
Stwierdziła, ze raczej nic z tego ale mam powtórzyć badanie za 3 dni