Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla pewności zrobię bete, ale byłby idelany prezent na dzień dzieckaTo ja tak samo 25 sierpnia, będziemy miały ten sam termin porodu na 1 czerwca
Tak zrób, kciuki trzymamDla pewności zrobię bete, ale byłby idelany prezent na dzień dziecka
Zrobilam dziś betę wynik 348- LaboratantkaWitam, zrobialam dziś test ciążowy i wyszły dwie takie kreseczki.
Kochane, jak moge je interpretować? Jedna taka bladziutka?
Co znaczy nic z tego? Przecież to wczesna ciąża kochana!!!Zrobilam dziś betę wynik 348- Laboratantka
Stwierdziła, ze raczej nic z tego ale mam powtórzyć badanie za 3 dni
Wynik powyżej 5 oznacza ciąże, ty masz ponad 300Zrobilam dziś betę wynik 348- Laboratantka
Beta powyżej 5 to ciąża... Więc no nie słuchaj kobiety bardzo ładna beta. Możesz sprawdzić przyrost za 48/72h ale nie musisz, jak nie chcesz się kłuć. Za 2/3 tygodnie do lekarza zobaczyć maluszkaZrobilam dziś betę wynik 348- Laboratantka