reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada druga kreska czy zwidy?

Hej. Od 3 miesięcy staramy się o dzidziusia. W poprzednim miesiącu zrobiłam test ciążowy 5 dni przed planowaną miesiączka i wydawało mi się, że widzę drugą kreskę ale okazało się,że to przebarwienie. W tym miesiącu także robiłam test (Nie mogłam się powstrzymać) i wydaje mi się,że pokazuje on drugą bladziutką kreskę. Boję się,że to wyobraźnia płata mi figle..czy też widzicie ta kreske?
Coś tam widzę :) Najlepiej zrobić betę HCG z krwi :) Szybko się dowiesz co i jak.

reklama
U mnie taki sam cien byl 10 miesiecy temu i mam malego cudaka od miesiaca na swiecie🥰 nawet jak beta byla juz super wysoka to z ciekawosci zrobilam test i tez byl blady cien😉

Ja tam widzę maleńki cień. Dla pewności albo zrób betę, albo poczekaj do dnia miesiączki i ponów test.
Ja też mam cykle ok 28 dniowe, ale zdarzyło się w ostatnim, że przesunęła mi się owulacja i na tydzień przed terminem@ miałam już widoczny cień cienia, a w 22dniu cyklu betę 30,73.

Także może być to ciąża, ale też nie musi. W każdym razie trzymam mocno kciuki ✊✊✊

reklama
Do góry