nadzieja xxx
Fanka BB :)
zrobiłam test wyszła blada kreska po czym znikła raczej nici z tego jak myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje :-) moj 1 taki wyszedl :-)Cześć dziewczyny dzień przed oczekiwaną miesiączka zrobilam test i wyszla ta druga kreska ale blada . Od 5 miesięcy staramy sie o dzidzie . Już przeszłam tyle testów, ale na żadnym nie byla widoczna nawet ta bladziutka . Czy to możliwe ze to ciąża ? Czy powtórzyć test po killu dniach. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
GratulacjeCzy te testy wykazują że jestem w ciazy? Pomocy.
Nie ma wątpliwości. Kreski widoczne bardzo mocnoCzy te testy wykazują że jestem w ciazy? Pomocy.
Mialam dużo bledsza na pierwszym teście, i teraz tulę synka Gratulacje!!❤Czy te testy wykazują że jestem w ciazy? Pomocy.
Bardzo dobre kreski GratulacjeCzy te testy wykazują że jestem w ciazy? Pomocy.
Nic tu przecież nie ma9 dpo, pierwszy raz w zyciu widze cokolwiek na tym teście Zobacz załącznik 1253442
OkNic tu przecież nie ma