reklama
W sensie? To jest taki test paskowy... Jeśli o to chodzi.. MA mnie to zawsze zastanawia, co ma na celu rozkładanie tych testów na części pierwsze
Chodzi tylko o to, że nieprawidłowo używasz słowa bynajmniej. Przestań się stroszyć, tylko sobie sprawdź co to słowo znaczy.Chyba o czym innym jest ten post, niż czepianie sie moich słów. Ja kończe ten temat, powiedziałam co ja robiłam,nikomu nic nie narzucam, a że tobie nie pasuje jakieś słowo trudno.
Mówi się, że osoba głupia irytuje się, gdy się ją poprawia, osoba mądra jest za to wdzięczna…
agabaj92
Fanka BB :)
Może i źle używam ale trudno, nikt się nigdy nie czepiał chyba że polonistka w szkole a do szkoły już dawno nie chodzę. I weźcie dajcie już spokój z tymi słówkami.Chodzi tylko o to, że nieprawidłowo używasz słowa bynajmniej. Przestań się stroszyć, tylko sobie sprawdź co to słowo znaczy.
Mówi się, że osoba głupia irytuje się, gdy się ją poprawia, osoba mądra jest za to wdzięczna…
Agnes4312
Moderator
A mnie zawsze zastanawia, co komu przeszkadza, że sobie test rozłoży na części pierwsze?A mnie to zawsze zastanawia, co ma na celu rozkładanie tych testów na części pierwsze
PS. Te ze zdjęcia nie są rozłożone, one takie są fabryczne.
Nie szukaj zwady, mnie to po prostu bawi takie rozkładanie testów, a nie przeszkadza I zastanawia, co ma na celu takie rozkładanie testówA mnie zawsze zastanawia, co komu przeszkadza, że sobie test rozłoży na części pierwsze?
PS. Te ze zdjęcia nie są rozłożone, one takie są fabryczne.
Jak takie są fabryczne, to spoko, rozumiem, ale nieraz się spotykałam z takim rozkładaniem
Moonstone
Moderator
Ja tam rozkładałam - nawet pozytywne. Polecam, bynajmniej swietnie koi nerwyNie szukaj zwady, mnie to po prostu bawi takie rozkładanie testów, a nie przeszkadza I zastanawia, co ma na celu takie rozkładanie testów
Jak takie są fabryczne, to spoko, rozumiem, ale nieraz się spotykałam z takim rozkładaniem
LadyCaro
Fanka BB :)
Może i jestem pełna jadu, bynajmniej mniej niż Ty.Ja tam rozkładałam - nawet pozytywne. Polecam, bynajmniej swietnie koi nerwy
Agnes4312
Moderator
Ja rozkładam bo mnie wkurzają te szybki w testach strumieniowych, bo dają taki głupi cień xDNie szukaj zwady, mnie to po prostu bawi takie rozkładanie testów, a nie przeszkadza I zastanawia, co ma na celu takie rozkładanie testów
reklama
Moonstone
Moderator
Chciałam pomoc. Nie musisz być zaraz wredna!!!! Lepiej ci teraz, jak komuś dowalilas?!Może i jestem pełna jadu, bynajmniej mniej niż Ty.