reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada 2 kreska

reklama
Chyba o czym innym jest ten post, niż czepianie sie moich słów. Ja kończe ten temat, powiedziałam co ja robiłam,nikomu nic nie narzucam, a że tobie nie pasuje jakieś słowo trudno.
Chodzi tylko o to, że nieprawidłowo używasz słowa bynajmniej. Przestań się stroszyć, tylko sobie sprawdź co to słowo znaczy.
Mówi się, że osoba głupia irytuje się, gdy się ją poprawia, osoba mądra jest za to wdzięczna…

Chodzi tylko o to, że nieprawidłowo używasz słowa bynajmniej. Przestań się stroszyć, tylko sobie sprawdź co to słowo znaczy.
Mówi się, że osoba głupia irytuje się, gdy się ją poprawia, osoba mądra jest za to wdzięczna…
Może i źle używam ale trudno, nikt się nigdy nie czepiał chyba że polonistka w szkole a do szkoły już dawno nie chodzę. I weźcie dajcie już spokój z tymi słówkami.

A mnie zawsze zastanawia, co komu przeszkadza, że sobie test rozłoży na części pierwsze?

PS. Te ze zdjęcia nie są rozłożone, one takie są fabryczne.
Nie szukaj zwady, mnie to po prostu bawi takie rozkładanie testów, a nie przeszkadza 😅 I zastanawia, co ma na celu takie rozkładanie testów 🤔
Jak takie są fabryczne, to spoko, rozumiem, ale nieraz się spotykałam z takim rozkładaniem 🤣

Nie szukaj zwady, mnie to po prostu bawi takie rozkładanie testów, a nie przeszkadza 😅 I zastanawia, co ma na celu takie rozkładanie testów 🤔
Jak takie są fabryczne, to spoko, rozumiem, ale nieraz się spotykałam z takim rozkładaniem 🤣
Ja tam rozkładałam - nawet pozytywne. Polecam, bynajmniej swietnie koi nerwy :)

Ja rozkładam bo mnie wkurzają te szybki w testach strumieniowych, bo dają taki głupi cień xD

reklama
Do góry