wiola0904
Fanka BB :)
Jak dla mnie to kreseczkę widać więc coś tam zaczyna się dziać pędź na betę, rozwieje wszelkie wątpliwościDziś to wygląda tak...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie to kreseczkę widać więc coś tam zaczyna się dziać pędź na betę, rozwieje wszelkie wątpliwościDziś to wygląda tak...
Bardzo bym chciała ale obecnie jestem na Islandii u mamy do końca sierpnia Więc pozostaje mi czekać na @... Powinna być za około 5 dniJak dla mnie to kreseczkę widać więc coś tam zaczyna się dziać pędź na betę, rozwieje wszelkie wątpliwości
Ja z takiego bladziocha mam syna zaraz 2 lata. Także ze spokojem, zwłaszcza jak mówisz że do miesiączki jeszcze parę dni. Najwyżej w dniu @ powtórz test wtedy bardziej kreska powinna być widoczna. Więc nawet możesz zaczynać suplementować witaminy dla ciężarnych. Ja bynajmniej tak z drugim synem zrobiłam zanim poszłam do lekarza już wleciały witaminy.Dziś to wygląda tak...
ewidentnie cos tam jestDziś to wygląda tak...
Bynajmniej to nie przynajmniej.Ja z takiego bladziocha mam syna zaraz 2 lata. Także ze spokojem, zwłaszcza jak mówisz że do miesiączki jeszcze parę dni. Najwyżej w dniu @ powtórz test wtedy bardziej kreska powinna być widoczna. Więc nawet możesz zaczynać suplementować witaminy dla ciężarnych. Ja bynajmniej tak z drugim synem zrobiłam zanim poszłam do lekarza już wleciały witaminy.
A co to ma do rzeczy. Ja napisałam że bynajmniej ja tak zrobiłam, nikomu nie każe tak robić przecież.Bynajmniej to nie przynajmniej.
Jest kreseczka .Dziś to wygląda tak...
Ale ja się czepiłam samego słowa bo sama sobie przeczysz. Może najpierw zerknij do słownika co oznaczają te słowa.A co to ma do rzeczy. Ja napisałam że bynajmniej ja tak zrobiłam, nikomu nie każe tak robić przecież.
Chyba o czym innym jest ten post, niż czepianie sie moich słów. Ja kończe ten temat, powiedziałam co ja robiłam,nikomu nic nie narzucam, a że tobie nie pasuje jakieś słowo trudno.Ale ja się czepiłam samego słowa bo sama sobie przeczysz. Może najpierw zerknij do słownika co oznaczają te słowa.