Sandra ząbka usuwałam w klinice stomatologicznej na hulance, w Bielsku. Miła obsługa i chyba fachowo, ból odpukać się troszkę zmniejszył, więc chyba będzie lepiej. A ten preparat Alveo to jakiś na alergię czy działanie ma też uodparniające? Mój Kamilek często dość choruje i zastanawiam się już czym go wzmocnić.
Teraz też jest chory, tzn. od zeszłego tygodnia gardło i dostał antybiotyk, w piątek i sobota kaszlał, potem kaszel minął i ogólnie siły mu wróciły łobuzuje i w ogóle. Gorączki też nie było, więc dzisiaj go na podwórko wzięłam, nie wiem czy dobrze zrobiłam? Ale pogoda taka piękna szkoda chyba dziecko trzymać w domu. A gorączki w końcu nie miał.
Jak tam Dzień Matki Wam minął?
Teraz też jest chory, tzn. od zeszłego tygodnia gardło i dostał antybiotyk, w piątek i sobota kaszlał, potem kaszel minął i ogólnie siły mu wróciły łobuzuje i w ogóle. Gorączki też nie było, więc dzisiaj go na podwórko wzięłam, nie wiem czy dobrze zrobiłam? Ale pogoda taka piękna szkoda chyba dziecko trzymać w domu. A gorączki w końcu nie miał.
Jak tam Dzień Matki Wam minął?