reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Cześć
Ja miałam teraz drugą zmianę więc dostęp do kompa niet.
Dziewczyny pewnie zapracowane,zabiegane,dzieciakami zajęte ;)
Jeszcze wczoraj mój wyjechał i dopiero przed mikołajkami będzie.Ale teraz jak pracuję czas szybko pewnie zleci.Tylko szkoda że już tak zimno się robi....
Pozdrawiam

reklama
Nie ma czasu na komp, żałuję, że tak rzadko tu zaglądam, ale widać, że nie tylko ja :sorry::sorry::-p

Kitka jak zobaczyłam Twój suwaczek....
Cieszę się już na święta, spędzimy je pierwszy raz w swoim domku... Jutro jedziemy po meble dla Adasia do pokoiku :-D:-):tak: Tak się cieszę.

Adaś skończył 13 miesięcy, biega jak szalony po całym domu, ma 10ząbków. Zaczyna coraz więcej mówić i można już się z nim "dogadać". Czasem tylko mam chandrę, że więcej czasu spędza z babcią bo mama musi pracować.

Witam Was dziewczyny!
Ale dawno tu nie zagladalam :-( Az mi wstyd :zawstydzona/y::-)

U nas wszystko po staremu - ja pracuje, a Sara wiekszosc czasu spedza z moja mama.
17-go skonczy 15mies. Jets juz duza, rezolutna dziewczynka :-) Biega, gada, tanczy i czasami potrafi byc naprawde niegrzeczna :-p
Moze wkleilybyscie jakies fotki Waszych maluszkow? Bo tak dawno ich nie widzialam :-)
Kitka, Agusiaaa, Lilith i reszta :-)

Pozdrawiam serdecznie!

Czesc Dziewczyny

Nie zgaladalam tu dobrych kilka tygodni... z reszta wogole na forum nie wchodzilam, mam tyle pracy ze............. co prawda jestem na wychowawczym, ale dostalam tyle propozycji dorobienia sobie czegos (tylko cichoszaaaa) ze nie moge sie opedzic od pracy....:dry: ciesze sie z tego bardzo bo juz mnie roznosilo w domu i praca to jets cos co kocham:-):-):-)

Pozdrawiam was goraco

postaram sie czesciej zagladac....

A ja jestem szczesliwa.... moj mężulek juz wrocil... nareszcie.
Olek tez sie bardzo cieszy.... nie odstepuje taty na krok... chyba nadrabia te pol roku jego nieobecnosci...
Teraz mialam kilka dni wolnego ale niestety jutro juz trzeba isc do pracy....
Pozdrawiam was goraco

reklama
Agusiaaa swietnie ze Jurek (chyba dobrze pamietam imie) juz wrocil do was,ciesze sie razem z wami :-) mam nadzieje ze za niedlugo opedze sie troche od pracy i znow bedziemy mogly sie spotkac.

Witam nowa mumise na naszym forum. Iwa napisz cos wiecej o sobie, gdzie mieszkasz, ile ma latek twoje dzidzi czym sie zajmujessz itp.... na tym forum w ostatnim czasie zrobilo sie potwornie cicho, ale moze teraz jak do nas dolaczylas to bedzie lepiej:confused:;-)

Do góry