reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Kurcze a ja nie moglam przyjsc:( ale szkoda...popatrzylam sobie tylko z okna:(
Agatko tak na stale do UK sie wybieramy...nie wyobrazam sobie zostac sama jak Agusiaa i maz tez nie chce mnie zostawiac...tak wiec planujemy tam juz zostac , ale jak to bedzie to zobaczymy szczegolnie ze tutaj jak narazie kwestia mieszkania pozostaje.nie wiemy czy je wynajac czy sprzedac czy moj tato by tu zamieszkal.

Lilith szkoda ze nie dalas rady przyjsc... bylo fajowo... ale jeszcze przed wyjazdem moze uda sie nam spotkac...
Agatko najprawdopodobniej wybierzemy sie z Olusiem do Was w przyszly weekend... w ten nie dam rady bo w sobote przyjezdza moja siostra a w niedziele kolezanki... ale jeszcze sie zgadamy co do przyszlego tygodnia...

maz wylatuje w srode ja dopiero w poniedzialek wiec bede umierac z nudow i pewnie ze chetnie sie spotkam!
a szkoda ze nie przeczytalam ze sie spotykacie to jakos napewno by sie udalo...no ale trudno.

Witam wszystkich ;)
Przepraszam że tak dawno nie zaglądałam ale nawet nie miałam kiedy.
Artek przyleciał nie dawno,niespodziewanie do domu.O mało zawału nie dostałam jak go w drzwiach zobaczyłam :szok::-D I poleci gdzieś po 18 października z powrotem.
Ja zaczęłam pracę od piątku i póki co miałam 2 zmianę.Od poniedziałku 1.
A na dodatek Oliwka się przeziębiła i smarka się dzisiaj.Ale na spacerek na chwilę wyjdę żeby świeżego powietrza się nawdychała.
Ściskam mocno i postaram się w miarę możliwości zaglądać ;-)
Pozdrawiam

Czesc!! z tymi przeziebieniami to teraz norma.ale szybciutko jej przejdzie.a jak nie ma goraczki to poki ladnie na spacerek jak najczesciej:) trzeba jeszcze korzystac.
Fajnie ze Artek zrobil ci taka niespodzianke!! pewnie nie chcesz by znow lecial co?
a pow.czemu z nim nie plecisz? jak pisalam wczensiej bardzo was dziewczyny podziwiam , ja bym sily zostac samiutka z mala nie miala.

a z pracy jestes zadowolona?

Lilith to już kwestia przyzwyczajenia ;)
Ale w środę jedzie do Warszawy do kumpla w sprawie pracy i jest możliwość że może zarabiać tyle ile w Norwegii tylko praktycznie będzie bliżej ;)
W pracy powiedzmy że muszę się przyzwyczaić ;)
Już dałam Oli czopka na bo już gorączkę miała i bidulka już śpi :-(

No na pewno ;)
I wszyscy u mnie przeziębieni :-( Na szczęście z Oli lepiej,broi jak zawsze ;-)
Wczoraj jeszcze jak pojechałam z moim na zakupy to wybraliśmy się kina :-)
W sumie dawno nie byłam ;) Więc to zawsze jakaś rozrywka ;)
A dzisiaj może do Klimatu go wyciągnę :-D Może mi się uda ;)
Miłego weekendu wszystkim życzę ;-)

reklama
Do góry