reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Monia wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Agusia mam nadzieje ze z malym juz dobrze! i dobrze wiem jak sie wystraszylas bo moaja miala konkretna biegunke z krwia itd i wykryto bakterie...a szkoda gadac...nam pediatra kazala dac marchwianke wtedy!

Kitka nie juz nie ulewa bo je AR-dla dzieci co ulewaja.je 180 ml co 4 godz. wsumie masz racje no ale jak patrze jak inne dzieci przybieraja na wadze to az strach....a tak mnie straszyli ze jaks ie mala urodzi to to 4 kg beda:( nawet w 62 spokojnie jeszcze wchodzi:)

reklama
Monia ogromne gratulacje

Martusia jest przesliczna... wierze, ze nie mozecie sie napatrzec na nia....

Z Olkiem juz lepiej... podalam mu lacidofil i kleik ryzowy... sama tez sie nawpinkalalam ryzu i przeszlo...
ale kleik bede mu dalej podawac bo musze go nauczyc jesc z lyzeczki, jak wroce do pracy to mama go bedzie karmila...

AGUSIAAA fajnie że z Olkiem juz lepiej :) Ja jak raz pojadałam ryżu (niewiedzac z początku że "zakleja" :( ) to Oliwka prawie przez 5 dni nie mogła kupki zrobić :( Pózniej sama nie siebie klnęłam :mad:
LILITH ty się nie przejmuj że mała tak przybiera na wadze bo jeśli rozumie karmisz ją mlekiem modyfikowanym a po tym tak nie przybiera jak po cycu ;) To jest normalne :)

Wpadlam zobaczyc co slychac :)

No to Olus juz zaniedlugo bedzie gryzl matke po cycach ;) Gratulacje!

Nie moge sie napatrzec na te Wasze dzieciaczki, ale juz na dniach bede miec chyba swoja mala :)
Jutro rano mam KTG. A od wczoraj wieczora caly czas odchodzi mi galaretowaty, przezroczysto-zoltawy sluz - pewnie czop. Do tego ciagnie i boli w podbrzuszu i kluje w pipce ;D To chyba juz niedlugo, prawda? :) :) :)

Boje sie, ale nie moge sie juz doczekac :)

Buziorki dla Was!

Sandra zdaj relacje jak było po ktg ;) Mi jak czop wypadł to jakieś 3,4 dni pózniej byłam już na porodówce ;) I nie bój się będzie wszystko dobrze :) Będziesz miała swojego bąbla po tej stronie brzuszka :D
AGUSIAAA no gratulacje wyżynania się pierwszego ząbka :) U Oliwci narazie nic nie czuć ale coś mi się zdaje że będą szły ząbki

reklama
Hej dziewczynki.
Sandra trzymaj się to napewno już bardzo bisko :) zaraz daj znać co wyszło na KTG

Gratuluję Oleczkowi pierwszego ząbka :)

Dziewczyny możecie mi poradzić czy załatwiać położną do porodu, bo nie umię się zdecydować? Ile taka sprawa kosztuje i czy macie kogoś godnego polecenia na Wyspiańskiego??

Buziaczki

Do góry