reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dzięki Kitka bb
A nie trzeba mieć takiego medycznego wyposażenia które czasem jeste niezbędne do porodu??

Szpitale są biedne czy już dały sobie radę??

Acha jestem na etapie robienia zakupów podpowiedzcie doświadczone mamusie jakie kosmetyki dla maluszka wybrać żeby nie uczulały - chodzi mi o firmę

reklama
Agnieszka18 my używamy Nivea i jesteśmy bardzo zadowolone. A na odparzenia sudokrem. W szpitalu używali Jonsona i Ola miała po nim wysypkę.

LILITH kupiliśmy wczoraj tą matę. Fajna kolorowa, teraz tylko czekać aż Olusia zacznie się nią bawić. Wczoraj już trochę próbowaliśmy. Co prawda jeszcze nie za bardzo wie o co chodzi, ale przynajmniej miała zajęcie przez jakieś pół godzinki co najmniej.

Hej, ja wyprawkę kupiłam w poniedziałek, prawie wszystko gotowe. Tylko łóżeczko jeszcze trzeba znieść ze strychu. No i torbę spakować.

Agnieszka18 My postawiliśmy na kosmetyki "Bambino", na początek małe opakowania słyszałam same dobre opinie na ich temat, a cena również przystępna :o)

MoniaK jak urodzisz zaraz daj znać jak na nowym oddziale na Wyspiańskiego, jeszcze nikt z moich znajomych tam nie rodził. Też się tam wybieram. Czekamy na opinię i oczywiście trzymam mocno kciuki to już już.
Sandra za ciebie również.

Lilith śliczna ta twoja kruszynka :)

Pozdrawiam  :D

Aha Agnieszka termometr jeszcze,mydło,jednorazową maszynke do golenia.A do porodu nic nie musiałam mieć,jedynie koszule własną.A i wez sobie skarpetki przynajmnie w nogi nie będzie zimno ;) A co do kosmetyków wszystko mam z Nivea :) Używałam kremu z Bambino ale jak dla mnie zle się rozsmarowywał na buziulce i mydło ale to z początku.A oliwka z Bambino żółci urbanka i dlatego nie używałam.A oliwke z Nivea tylko przez jakieś 2 miesiące,pozniej przerzuciałam się na mleczko do ciała takie z pompką,wygodniejsze w użyciu.I cena aż taka wygórowana nie jest ;)Jak jestem na mieście to w Rosmanie często kupuje bo tam na przeceny trafie.Do pupci maść Alantan plus,czasami Sudokrem a chusteczki Pampers te z rumiankiem :)

Dzięki dziewczyny - kochane jesteście :) :) :)

Pewnie jeszcze nie raz będę pytać o różnorakie "pierdołki"

I oczywiście proszę sierpniówki i wrześniówki o relacje z nowego oddziału na Wyspaiańskiego :D :D :D :D

Monia trzymamy z Olkiem za Ciebie i Dzidzie kciuki...
Agnieszka My uzywamy oliwki Bambino po kapieli, mydelka Bambino, pudru Johnsona, husteczek Dzidzius Sensitive i Bobini, pupcia Olkowi sie nie odparza ale w razie czego mamy Sudokrem.

Dzis bylismy na szczepieniu i Olek troche marudny... zobaczymy jak w nocy...
aha.... wazy juz 7 kg...

Dzieki dziewczynki :)

Ciekawe jak tam MoniaK? Czy juz urodzila ???
Mnie zostalo 13 dni...Ale to przelecialo...Juz nie moge sie doczekac ;D
Z Olka juz kawal chlopa, a Oliwka dalej taka kochaniutka :)

Pozdrawiam.

Co do chusteczek i innych dzidziowych kosmetykow to ja kupilam wszystko z Nivea Baby, a dodatkowo chusteczki z Huggies, bo byla promocja ;) ;) ;)

reklama
ja pupy mojej wogole nie smaruje tylko na noc i ma sliczna.do kapieli uzywam aktualnie tego plynu z Johnsona co pomaga zasnac, potem nie smaruje bo ma sliczna tlusta skore.na noc smaruje pupke oliwka z bambino.jesli chodzi o chuteczki to albo papmersy albo z beeli sa super:) tez te z rosmana sa oki:) pieluchy to uzywam z pampersa lub z Cienia i sa naprawde super!za 56 sztuk chyba 28 zl:)
Ogolnie jesli chodzi o kosmetyki to staram sie uzywac jak najrzadziej z wlasnych przekonac i z rady lekarza ze wzgledu na alergie.

Moja wazy zaledwie 5500 kurcze....:(

Do góry