reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

AGUSIAAA - tak sobie czasem podczytuję Was i widzę, że miałyscie problem z odparzeniem.. Najskuteczniejsze jest nie smarowanie niczym, tylko po każdym siusianiu i kupce mycie pupci pod bieząca wodą i wietrzenie [jak najmniej pieluszki] :-) A jesli juz kremy, to nie wolno wcierać, tylko rozprowadzic krem na swoich rękach (bardzo cieniutka warstwa) i potem dotykać miejsc z odparzeniem - tak zeby dodatkowo nie uszkodzic naskórka, a przy tym pozostawić maksymalnie cieniuta warstwę kremu. Ja osobiście polecam ABCderm CHANGE (Bioderma) - da się kupic w aptekach, dobra jest tez zwykła wazelina (koniecznie nie perfumowana), bo nieźle izoluje od mokrego środowiska :-) Ale swoją droga mam nadzieję, że już się z odparzeniem uporałyście :-)

eevciaa - córeczka jest przesliczna! :-)

Cały czas jestem pod wrażeniem, że ten wątek tak tetni zyciem - jak już na stałe wrócę do Bielska to postaram sie więcej udzielać ;-) Fajnie też, że tworzycie taką zgrana paczke, spotkania i tak dalej i tak dalej :-) Pozdrawiam!

reklama
Witajcie
Na spotkanie 17.02 jak tylko nic niespodziewanego nie wypadnie to się stawimy, możemy się tylko spóźnić bo młody podobnie jak u Dorci śpi do 16.
U nas wszystko po staremu, na razie walczę z księgowym,ale Giovanessa jest szansa przez weekend także zaraz dam znać.
Agusia jak pupka malutkiej?
Evcia super fotki

Hej.... dzięki za dobrą radę... tormentiol poskutkował... \dupeczka jak nowa...:tak:
My na spotkanie się piszemy, chyba że Darusi będzie coś dolegało, bo we wtorek ma mieć robioną urografię i nie wiem jak się po tym będzie czuła... :baffled:

hej hej :)

ja tak bardzo chciałam przyjść na to spotkanie, ale akurat mam szczepienie Kubusiem w czwartek i jak będzie tak jak po ostatnim to 3 dni mam z głowy :-(

No faktycznie co tu tak zamarło cały weekend mnie nie było myślałam że nie nadrobię zaległości a tu taka cisza.
Ivette ja dziekuję za życzenia podwójnie gdyż mamy dzisiaj 7 rocznicę ślubu a 13stą bycia razem. Ale ten czas zapinkala.
Wolne i po wolnym i znowu trzeba czekać na weekend.
Miłego dzionka życzę mam nadzieję że jak znowu zajrzę to ktoś tu zrobi jakiś wpis.:-)

Miłych Walentynek... ;-)
Ja jestem dziś padnięta... Daria dała popalić w nocy... :wściekła/y:budziła się co godzinę, czy pół a od godz. 2 to 4 wogóle nie spała... :wściekła/y:potem usnęła na godzinkę i znów pobudka...:crazy: no i się podda[FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]łam i zabrałam ją do łóżka... może i pospałybyśmyb dłużej ale po 7 przyszedł Olek i po spaniu... :baffled:Siedzi w domu bo jest przeziębiony i idzie mi na nerwy... Muszę mu jakieś zajęcia wymyślać, bo on by najchętniej siedział przed kompem albo playstation...
Ta moja dwójka mnie wykończy....:confused2:
a w ogóle to mam podbite oko... pierdylłam się drzwiami od lodówki ;-):eek: nie pytajcie jak to zrobiłam ale wyglądam jakby mnie mąż pobił... :angry: może do czwartku mi zejdzie:nerd:a jak nie to :cool:
[/FONT]

reklama
Do góry