reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Hej witam sie wieczorowo a raczej nocnie:tak:;-)
Aguś doczytałam wyrazy współczucia z powodu teścia.Kurcze ten drugi poród gorszy bo wiemy co nas już czeka:baffled:, ja sie stresowałam a skończyło się cesarką Jak się dowiedziałam to ryczałam że nie mogę naturalnie:szok:. Ech za kobietą nie trafisz.
A gdzie to wypoczywałaś w sobotę nad jeziorkiem?
Mery wypoczywaj

oj wypoczywam byliśmy wczoraj nad morzem opaliło nas cholernie ja z tatą wyglądamy jak raki i spać było ciężko ale efekt jest. Dziewczynki uradowane Patka w swoim żywiole w morzu pływałaby caly czas nic się nie boi bo Natalia trochę się boi jak duża fala idzie.
My mieszkamy w Victoria Spa w Grzybowie na ul Borkowskiej naprawdę polecam.
Dziewczyny trzymajcie się poród jak poród dacie radę a my będziemy w tym ważnym momencie myśleć o was.
Spadam na śniadanie.

Ivette... mam kontakt z położną, która pomagała mi przy narodzinach Olusia... ale jest jeden problem, bo ona akurat początkiem sierpnia ma urlop.... także nie wiem jak to będzie...
Hanna... byliśmy w Zarzeczu na tzw. "wyspie".... teraz chcemy się wybrać nad Zalew Łąka koło Pszczyny.... tam jest fajna piaszczysta plaża... a nie kamyki jak nad Żywieckim....
Mery uważaj ze słonkiem.... a hotel faktycznie bardzo przyjemny....

Oj biedulki na prawde wam współczuje tych porodów:no:. Z jednej strony ciąża,dzidzia to całe zamieszanie,ale faktycznie jak sobie pomyśle o porodzie Angeli a Mateusza cesarce to juz mi jest ciepło:szok:.Więc nic innego nie pozostaje mi wam życzyć szybkiego i bez bolesnego końca a my będziemy duchem przy was:-).
A teraz z innej beczki rozpoczełam kolejny szturm na niunka Matka,na razie porażka z mojej strony i 1;0 dla Matka.Tak się darł ze o mało sie nie zaniósł a i spać nie poszedł,aż wkońcu Angela dała mu tego niunia i powiedziała mi ze ma dość tego beczenia:baffled:. Z sikaniem tez nic nie wskurałam nadal nie czuje,że sika zastanawiam się czy nie zrobić mu jakiś badań,bo on mówi do mnie i sika a on wogule na to nie reaguje:crazy:.Dopiero jak ja mu pokaże to zdziwienie.Mowa tez daleko za cyganami wiec nic do przodu nie idziemy.Wiem ze dziecko dziecku nie równe,ale zeby była aż taka różnica między Angela a nim?:dry:

dziewczyny porazka .... własnie wczoraj słyszalam ,ze nie wolno już teraz miec swojej poloznej przy porodzie?! Podobno byly jakies akcje w szpitalach z tego tytułu i juz nie wolno .... :szok:

A ja wczoraj byłam u lekarki mojej która pracuje w szpitalu w wojewódzkim i nawet dała mi namiary na położną :)
także spoko jakieś ploty chyba ze nie można jej mieć - to niemożliwe by było, od dawna się to stosuje przecież:)

doris a skąd masz te wiadomosci?

reklama
Hej kobietki!:-)
Ja ciągle zapracowana ale sezon trzeba wykorzystać na maksa:-)
Dorisday to jakaś plotka moja siostra rodziła teraz 9 lipca i miała swoją położna (jak zresztą większość rodzących razem z nią)
Iveet stawka dla położnej to średnio 500zł
Basiek jak tak zwiedzasz okoliczne kąpieliska to zapraszam do mnie na plażę:-D
Mery jak tam nad morzem?

Do góry