reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewuszki :-)

Eevcia ... tak szczerze, to co opisałas to mało przypominało wizytę i nie masz miec powodu do zakłopotania jeśli nie zapłacilas.
Dziwnie podszedł ten doktorek do Ciebie.

Basiek ... solenizantka ... a raczej jubilatka to chyba faktycznie sotro zabalowała , bo w niedziele nawet na forum nie wskoczyła hehe...

Mery wszystkiego najlepszego z oazji 30-tki :-) :-)
Jak tam dzisiaj głowa, już nie boli?

Hanna u mnie też synek wczoraj spragniony słonca cale popludnie przesiedzial na polu... i dobrze , bo dzis masakra - ciąg dalszy :(

A ja moje drogie spedziłam z dzieczynami weekend w domku letniskowym w górach. O matko jak tam było cudnie. w sobote przesiedzialysmy w zadaszonej altance do późnego wieczora. Potem przenioslysmy sie do domku i były babskie pogaduchy przy kominku (i przy winku- oczywiście ja przy soczku) z maseczkami na twarzach ... hehe , a wczoraj porpostu bosko.... słoneczko i ciepło. Poprostu bajka ... a w dodatku w takiej scenerii. Niestety jednak droga do chatki i z chatki byla raczej dośc męcząca dla mnie (a lekarz kazał mi duzo wypoczywac i malo chodzic) .... i wczoraj wieczorem no i dzisiaj tez ... boli mnie podbrzusze 9 mam tylko nadzieje ,że nic nie pogorszylam. Było super , ale mam wyrzuty sumienia ... :-(

reklama
Dorisday dzieki za życzenia głowa wraca na swoje miejsce pomału żołądek też ale biba była nieziemska zakończona tańcami jednak jak dzieci nie ma to człowiek ma wiekszą swobodę ale zadowaolone z nocki u dziadków a i oni nie narzekali na nie ponoć były grzeczne i cały czas razem się bawiły.
Codo osuwania sie domów to tragedia kuzyn tez od paru dni patrzy na domek i zastanawia się czy wytrzyma i to jest przesrane patrzeć jak coś sie wali i nie mieć wpływu na to.
Jutro dzień mamy i taty w przedszkolu ciekawe co tym razem wymyśli moja córcia.
Eevcia faktycznie az nie poznaję tego lekarza ja byłam u niego 2 razy na usg i spedziąłm tam może z godzine a wcale nie chciałam żeby mi ciąże prowadził. Moze miał zły dzień.

Dokladnie to bylo tak ze przyszlam, zapytal co mnie sprowadza. Zadal pytania o przebyte ciaze itp. Zdziwil sie ze urodzilam corcie 3750 bo drobna jestem. Kazal sie rozebrac. Powiedzial ze macica powiekszona, mam mala nadzerke. Przy usg wszystko ladnie pokazal. Pozniej powiedzial zebysmy sie wstrzymali z seksem bo mu mowilam o plamieniu po stosunku. Nio i powiedzialam o infekcji- przepisal cos na wypadek nawrotu. Zapytalam czy to wszystko a on ze tak, ze teraz tylko trzeba dac dziecku rosnac. Moze faktycznie mial zly dzien.

Evcia no faktycznie dziwnie jak na niego ja u niego byłam na wizycie po tym jak zostałam skierowana na cc. Przyjął mnie bardzo miło pomimo że całą ciąże chodziłam gdzie indziej. USG wszystko bardzo dokładnie objaśniał, potem też rozmawialiśmy dłuższą chwilę wyjaśnił każde"wyjście awaryjne" Przy tym bardzo rzeczowy no i o dziwo nie skasował mnie za tą wizytę. Dlatego też poleciłam go siostrze jak zaszła w ciąże, teraz dobiega końcóweczki i jest bardzo zadowolona, każda jej wizyta trwa 20-30 minut chociaż teraz mi mówiła że pierwsza wizyta była też szybka badanie, usg Kartę ciąży jej założył na drugiej wizycie. Ja też miałam kartę ciąży założoną na 2 lub 3 wizycie gdzieś koło 11 tygodnia Co do niepłacenia za wizytę to mi się też raz zdarzyło:-D
Basia no to dałaś plamę:-D
Mery udanego przedstawienia jutro, super że imprezka udana no to kod zmieniony wszystkiego najlepszego
Dorisday to super że weekend udany to teraz leż odpoczywaj jak żeś poszalała:-);-)
My też wczoraj cały dzień poza domem oddychaliśmy świeżym powietrzem:-) a dziś niestety znów pada, deszcz nas złapał na spacerze i nas troszkę zlało:eek:

Ciągle pada i nie zamierza przestać,masakra:no:.Nam udało się troche pobawić na polu i 3razy przebrać bo błota pełno.
Jutro do pracy na drugą zmianę i renament nie wiadomo do której:sorry2:.W czwartek mamy w przedszkolu dzień mamy mój pierwszy oficjalny:-),nie wiem kto jest w większym stresie ja czy Angela,będzie ciekawie:happy2:.A z Matkiem walczyłam w nocy bo bardzo mu się podoba spanie przy cycu mamy:tak:,nie chce spać w łóżeczku,to czego najbardziej się bałam coraz bardziej żywe.I co ja mam zrobić jak walczyć a przecież nie mogę dać za wygraną i mieć dwóch facetów w jednym łóżku:no::happy2:.
Ewcia ja tego lekarza osobiście nie znam,ale wszystkie kolezanki maja o nim dobre zdanie ,więc może faktycznie miał zły dzień.Może nastepny raz będzie bardziej wiarygodny swojego zawodu:-p.

NO i po wystepie był bardzo udany Natalia bardzo ładnie śpiewała i chyba najgłośniej z całej grupy później mały poczęstunek kawka herbatka i zabrałam ja do domu tzn do mamy zawiozłam bo ja do pracy musiałam iśc.Zabrałam dzisiaj Patkę na występ i później jak bawili się w sali tak jej się spodobało że jak chciałam jechać to taką wojnę zrobiła że szok bo ona chce zostać i koniec ubierać sie nie będzie.Ciekawe czy jak już dojdzie do skutku jej pójście do przedszkola czy też będzie taka chętna.

Ja dziś miałam dzień piękności:-D fryzjer i kosmetyczka, od razu lepiej człowiek się czuje:biggrin2: Młody pojechał do teściowej na dyżur:-D Także dzisiaj poszalałam:tak:
Basia prawdziwy mężczyzna śpi przy cycu:-D
Mery fajnie że show się udało my idziemy jutro, a z Natalki mała artystka rośnie

A ja zmykam spać bo te zabiegi kosmetyczno fryzjerskie bardzo mnie zmęczyły :-D

Witam wszystkie mamusie :-)

I co by się milej zrobiło ... wszystkiego najlepszego z okazjii Dnia Matki! ... hehe
Widze ,ze Wasze pociechy mają dla Was z tej okazji urocze występy. Fajna sprawa. Moj syn tez cos podobno będzie przedstawial w szkole ale to bedzie dla obojga rodziców i tak pewnie początkiem czerwca.
Haneczko to Ty dzis gwiazda będziesz na tych występach u córci :-) ale powiem Ci ,ze nie moglas lepiej wykorzystac tego wolnego (od męża) dnia.

Buziaki dla Was wszystkich i milego dzionka.

CZeść dziewczyny
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NAS WSZYSTKICH Z OKAZJI DZISIEJSZEGO NASZEGO ŚWIĘTA.
Ja siedzę sobie w pracy i będę świętować przy odbiorze towaru a mam tego tyle że aż sie boję jak podjedzie auto.
Dziewczynki nie spały mi wczoraj w dzień położyłam je o 20 zasnęły i oczywiście Natalia spała do rana a Patka stwierdziła o północy że ona juz jesdt wyspana ale jakoś udało mi się ją położyć o 2 zrobiła kolejną próbę wstania ale zasnęła po jakimś czasie ale o 5.30 juz nie szło jej wytłumaczyć że my chcemy spać i goniła po pokoju i jak na złość tylko mi nie dawała spać tatuś leżał w najlepsze i do niego nawet nie podchodziła. To nasze dziecko to jakieś Zombi ono nie potrzebuje spania.
A do tego dzisiaj chciała zostać z Natalią w przedszkolu bo ona tam chce jeść i spać tak wiec rano znowu wojna później nawet do auta jej wsadzić nie mogłam.
Hanna też muszę sie udać do kosmetyczki bo moje brwi wymagają szybkiej pomocy ale jakoś czasu nie mam.

reklama
Wszystkiego naj dla najcudowniejszych i pod żadnym pozorem nie zastąpionych mam!!!:-)
Witam ja po moim ciężkim renamencie:no: a dzisiaj na wezwanie do pracy musiałam się wstawic wysuchać wyników a raczej litani:no:.Dzieciaczki ok nic złego się nie dzieje standardowe dni,acha Matek mówi na Andzie"AJA":tak:,tez może być.Jutro do przedszkola na dzień mamy,już nie mogę się doczekać:happy2:.Dobrze,że dzisiaj zdążyłam do mojej mamy wpaść chociaż na chwile:happy2:.
Jeszcze raz miłego wieczoru narazie pa

Do góry