reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witam Was wszystkie z okolic Bielska-Białej.
Bardzo chciałabym do Was dołączyć.
Mam na imię Weronika i jestem z Żywca
Jestem Mamą całkiem już dużych chłopców, 9 i 10 lat. I po tylu latach niespodzianka - znów spodziewam się maleństwa. Do Bielska jeżdżę teraz regularnie, do gin. dr Agnieszki Zemanek-Wojnowskiej. Pozdrawiam serdecznie.

Hej kochane!
Korzystajac z chwili luzu w pracy musialam zajrzec na BB :-p:-)

Widze nowe mamuski na "Bielsku" ;-):-)
Martula, Vinniki, witajcie! :tak::-)

Co tam u Was dziewczynki? Kiedy spotkanko?

Widzialam sie dzisiaj z Brandy - mala jest taka cudna, ze normalnie az mi sie dzidziulinki drugiej zachcialo :-D Tylko kandydat na ojca nie za bardzo sie nadaje :-p:sorry2::-p

U nas bez wiekszych zmian, Sara lobuz w dalszym ciagu i w ogole zaczela mowic do mnie "mamuśka" :-D:laugh2::-D Wyobrazacie to sobie! :laugh2:

pozdrawiam

Witam was serdecznie mam lekki zajob i na nic czsu wszystko musze robić sama mój chłop tak mnie wk.. że poezja.
W domu nic nie zrobi bo albo olimpiada albo komputer jak ma wolne a ja obiad sprzątanie prasowanie i 2 dzieci ze też dałam sie namówić. Tyle sobie posiedziałam bo Patka już wy
je nati szpera coś na klawi-aturze cholera
mnie
weźmie. Postaram się znowu zajrzeć

Hey

Dziewczyny co jest nasze forum upada :( niek nie pisze az smutno....

Witam nowe dziewczyny:-)

Mery moze czas najwyzszy na powazna rozmowe z mezem?? musisz mu powiedziec co czujesz-bo to tak nie moze byc ze tylko Ty zapinkalasz ehhhhh

Moze niech wezmie dziewczyny chociaz na pol godziny zebys Ty mogła w spokoju zajac sie soba-i daj mu cos do roboty niech wynosi smieci odkurza no niewiem kochana co Ci doradzic ale napewno musisz postawic sprawe jasno...trzymam kciuki

Brendy-jak Amelka?
Deisy-co u Was??
luandzia-
jak mała

Dziewczyny no Ja Was prosze!!!!!!!!!!!

Witaj droga mamusiu Bernadetto :-)

Ja już wróciłam do pracy - właśnie pierwszy dzień odbębniony :-p
Nawet jakoś przeleciało, choć zobaczymy jak to będzie dalej.

Wiesz też zauważyłam że tu cisza ;-( nie to żebym ja się jakoś rozpisywała, ale cisza jak makiem zasiał - nawet Brandy zamilkła ...

Mery Ty faktycznie daj mężowi zajęcia bo tak długo nie pociągniesz - wpaść w dołek to teraz chyba coś najgorszego dla Ciebie - więć nakrzycz na niego ile wlezie i niech się bierze do roboty.

Sandro masz naprawdę cudną dziecinkę. Poprostu nic tylko porwać :-) Teraz to na adoratorów musisz uważać :-p

Reszte dziewczyn pozdrawiam.

Buziaki.

Mery... Naprawde musisz prozmawiac z mezem.... Teraz.... Bo im pozniej tym gorzej... Trzymam kciuki zeby sie wszystko ulozylo...
Daisy... A gdzie ty pracujesz... Jesli mozna wiedziec...
Bernadko.... Sliczne masz foteczki na n=k... Opowiadaj jak wyjazd sie udal....

reklama
Bry wieczor :-D
Dostalam dzisiaj ochrzan od Daisy, poczulam sie jakby mi kto kubel zimnej wody wylal na leb i sie opamietalam ;-):-D
U nas dzien za dniem ucieka. Amelka je, spi, robi kupke i ma okropniaste kolki :-:)no: poprostu tragedia... wczoraj kupilam jakies kropelki i mam nadzieje, ze jej sie polepszy...poza tym sama radosc :-D Minki wali niesamowite... :-D poza tym biore sie powoli za nauke, bo w nastepnym tygodniu zaczyna mi sie sesja poprawkowa :-(
Obiecuje lada dzien wkleic nowe zdjecia malej!

Buziaki ode mnie i Amelci :-D:-D

PS. Obiecuje poprawe :tak:

Do góry