reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Cześć dziewczyny coś tu ostatnio cisza czyżby wszystkie się wczasowały :-) u nas alarm odwołany na szczęście bez problemu zwrócą nam zaliczkę za ten wyjazd nad morze :szok::-) za to w przyszłym tygodniu jedziemy na Chorwację więc nawet nie jestem zła z powodu tych zmian
Jak tam nasza mała Amelka ? Sandra wiesz może czy dziewczyny wyszły już ze szpitala
Witaj Martula !

No wiec tak.Mam 20 lat i od 23 stycznia 2008 jestem mama 7 miesiecznego Bartoszka!!Nie pracuje obecnie jestem na urlopie wychowawczym!!Z meżem jestesmy po slubie rok a w sumie razem to juz 3 lata!O reszte pytajcie bo nie wiem co jeszcze napisac!!

Witaj wśród nas Martula pisz co ci przyjdzie do głowy.
Fakt jakaś cisza nastała nawet ja znalazłam czas zeby coś szrajbnąć musze wejść na NK bo jeszcze tam się nie pochwaliłam moją mała pociechą. Dziewczynki śpią ale za niedługo się obudza hurtem jak w zegarku wstają razem i Natka pokrzywdzona bo musi czekac aż Pati sobe poje zeby dostac obiad dobrze że ona taka wyrozumiała ciekawe na jak długo. Natazie jest przekochana a tak się obawiałam ze przyjmie Patke nie za ciekawie a cały czas ją całuje jak zapłacze to leci do niej no miodzio. Już rozszyfrowałam po czym Patka tak cierpiała nie wiem czy słyszałyście ale IMiDz wprowadziło znowu żeby przez 4 mce podawać maluszkowi wit K nie wiem na ciul chyba z eby kase bić 1 op ponad 40 zł a po podaniu jej Patce dziecko wyło jakbyśmy ją ze skóry obdzierali po odstawieniu anoił spi spokojnie tak wiec po podaniu 4 dawek zrezygnowałam tylko kase niepotrzebnie wydałam a nie wiem jaki ma sens podawanie tej wit skoro przez tyle lat wszyscy bez tego się obchodzili.
Ciekawe jak tam Brendy czy już wyszła do cywila
Deisy a ty gdzie sie podziewasz
Reszte pozd i zycze miłego weekendu.

GRATULACJE DOMINIKO - piekną tą Amelcie masza - kochany aniołek.

Mery, jakoś żyje, ale juz 25 do pracy ide i czasu coraz mniej a pracy na nowym mieszkanku dość sporo.
Cieszę się że Twoje Panny już wporządku i dają Ci odpocząć :) Buziaki od Zuzika dla nich.

Reszte pozdrawiam.

hey

Pozdrowienia z Jastrzebiej Góry:-):-):-)

Wczoraj pogode mielismy cuuuudna słonko i wogole siedzielismy na plazy a Natalka z Grzeskiem i jego bratem nawed kapali sie w morzu:tak::tak: choc woda zimna :-D

Mery-ja na twoim miejscu tez bym niedawała tej witaminy-dobrze ze rozwiazałas prablem i mala juz nie płacze
Dominika-napisz jak Amelka sie czuje w domu i Ty jak dajesz rade jako młoda mamusia??

buziole dziewczyny pa

Hej kochane!
Ja na momencik. Za chwile koncze prace i zmykam do domku :tak:
Dalej roboty mamy po pachy, wiec nie jestem w stanie pisac na BB, a w domu to juz w ogole bez szans przy tej mojej przylepie ;-):-)

Widzialam dzisiaj mala Amelke i Brandy :tak::-) Mala jest cudna, sliczna, kochana i taaaaaaka malenka!!!! A Brandy wyglada jakby nigdy nie rodzila :tak::-D

My juz po imprezie urodzinowej z okazji 2 urodzin Sary - wszystko swietnie sie udalo :tak: A mala zachwycona prezentami i zabawami z dziecmi :tak::-)

Buziaki!

reklama
Hej dziewczynki :-D
Nie ma jak to w domku... Amelka sie przyzwyczaila choc dzisiaj dostala pierwszej kolki :-( specerujemy sobie juz nawet, bo pogoda nam na to pozwala. Do tej pory wogole nie widzialam, ze mama dziecko, bo mala budzila sie tylko do karmienia :-) a w nocy pobudka tylko 2 razy :tak:Aniol doslownie. Rade sobie jakos daje, choc duuuuzo pomaga mi moja mama...

A Sandra przesadza...wygladam jak wygladam...tak samo ale bez brzucha :-D a z flaczkiem poporodowym trzeba zrobic porzadek :-D:tak:

Lecę do swojej Kluseczki.

Buziaki :**

Do góry