reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Madzia chyba tak...
Ja czasami tu zagladam ale przeciez sama z soba pisac nie bede ;=)
A ja mam problem z Olusiem... dostal wysypki na policzkach... takie zaczerwienione jakby lakierowane... nie wiem co to moze byc... poza tym reszte cialka ma ladna... nie dawalam mu nic nowego do jedzenia ani nie zmienialam proszku... kurcze juz nie wiem co robic... czy kupic jakas masc, a tak wogole to jaka... czy mozliwe zeby to mial od przepocenia... bo zauwazylam ze jak spi na boczku i sie zgrzeje to wtedy ma bardziej czerwone...

reklama
Cześć :-) Sorki ze tak rzadko tu zaglądam ale nie mam zbytnio kiedy ;) Do 16 siedze w biurze a pózniej Oliwką sie zajmuje.A w biurze to tylko korzystam z neta jak szefa nie ma ;-)
U nas ok,Oli rośnie jak na drożdżach sama staje przy meblach i próbuje sie wzdłuż łóżka przemieszczać.Wczoraj dziadek jej kupił krzesełko do karmienia i przynajmniej obiad można spokojnie zjeść :-D
Agusiaaa może idz do lekarza z tą wysypką jak mu nie będzie schodzić,zawsze bezpieczniej.Super zdjęcia Olusia :-)
Bernadka brawa za postępy,zdasz na pewno ;-)

A tak Oliwka wstaje :-)
20588245_d.jpg

20588246_d.jpg

20588247_d.jpg

20588248_d.jpg

20588249_d.jpg

Oliwcia super dziewczynka, szybciutko się rozwija.:tak:
A jak prezenty gwiazdkowe dla waszych maluszków. W co zostaną od was obdarowane??
My kupiliśmy Adasiowi kojec na kółeczkach. Posłuży babci jak ja wrócę do pracy. Będzie mieć pod opieką dwoje wnucząt. Mojego /Adasia i 2 letniego Kamilka od mojego brata.
poza tym już dostał krzesełko do karmienia od dziadków. Same praktyczne prezenty:laugh2::-D

Cześć ;-) Oliwcia zaś jakiś katarek ma :baffled: W nocy budziła mi się często a teraz chodzę nie przytomna.........
Od dziadka dostała już krzesełko do karmienia pod choinke ;-) Przynajmniej będzie można normalnie zjeść kolację wigilijną :-D Ja jeszcze popatrzę co jej kupić bo w sumie do zabawy ma dużo i chyba wybiorę sie od 5-10-15 bo mają podobno fajne obniżki i coś jej kupię.A dzisiaj w końcu do fryzjera idę :cool2:
Pozdrawiam i miłego dzionka ;-)

Agnieszka ja mam taki zwykle lezaczek, bujaczek tez z wibracjam... powiem ci ze wibracje malo co sie przydaja ale lezaczek ogolnie jest super... Olo porafil godzinami w nim siedziec a ja mialam chwilke zeby cos zrobic... No i przydaje sie tez podczas karmienia...
Teraz jak Olo zaczal pelzac to juz nie chce w nim zabardzo zbyt dlugo wysiedziec... A musze sie pochwalic ze dzis udalo sie mu samemu wstac przy szczebelkach w lozeczku kilka razy... to sie zaczelo... NO i w chodziku zasuwa ze hej...

reklama
Do góry