reklama
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Bernadka Natalka super z tym jabłkiem wygląd
AGUSIAAA Oluś śliczności z tymi różkami reniferka i widać, że mu się podoba
Jak się pomyśli, że nasze dzieciaczki takie malutkie były a tu z każdym dniem coś innego potrafią.
A dzieciaczki które urodziły się w tym roku będą miały pierwsze Boże Narodzenie.
Szkoda, że śniegu jeszcze nie ma, bo na saneczki można by było nasze pociechy zabrać.
AGUSIAAA Oluś śliczności z tymi różkami reniferka i widać, że mu się podoba
Jak się pomyśli, że nasze dzieciaczki takie malutkie były a tu z każdym dniem coś innego potrafią.
A dzieciaczki które urodziły się w tym roku będą miały pierwsze Boże Narodzenie.
Szkoda, że śniegu jeszcze nie ma, bo na saneczki można by było nasze pociechy zabrać.
Bernadka1234
Fanka BB :)
Dziekuje Wam w imieniu Natalki za komplementy
Jaki sliczny maluch z rogami Natala to by zaraz zciagała z głowy
A jak po Mikolaju
Natalka dostala lalke organki klocki i zestaw kuchenny
A jutro na 8 rano mam pierwsze jazdy ale sie normalnie boje jak niewiem
ehh jestem wrecz chyba przerazona ale mam nadzieje ze mi dobrze pojdzie ostatnio jak jezdzilam z bratem to stwierdzil ze cos ze mnie bedzie
ale z bratem a z obcym facetem o matko jak utro przezyje to bedzie dobrze
Jaki sliczny maluch z rogami Natala to by zaraz zciagała z głowy
A jak po Mikolaju
Natalka dostala lalke organki klocki i zestaw kuchenny
A jutro na 8 rano mam pierwsze jazdy ale sie normalnie boje jak niewiem
ehh jestem wrecz chyba przerazona ale mam nadzieje ze mi dobrze pojdzie ostatnio jak jezdzilam z bratem to stwierdzil ze cos ze mnie bedzie
ale z bratem a z obcym facetem o matko jak utro przezyje to bedzie dobrze
Madzia_pl
Oluś bosko wygląda z tymi różkami.
Natka ma super fotki na kibelku, widać tam jej najlepiej jabłuszko smakowało:-)
Bernadka powodzenia na jazdach, naprawdę to nie takie straszne.
My też po Mikołaju, Adaś dostał dużo grzechotek i misiów. W końcu ma się czym bawić, bo do tej pory był deficyt zabawek u nas w domu Musi jeszcze nauczyć się je sam trzymać.
Hurra przedłużyli mi macierzyński i jeszcze 26 dni starego urlopu. Do pracy wracam dopiero 8 marca (jeszcze się na kwiatka załapię )
Atu fotki z nowymi zabawkami i mikołajowymi bucikami (prezenty)
Natka ma super fotki na kibelku, widać tam jej najlepiej jabłuszko smakowało:-)
Bernadka powodzenia na jazdach, naprawdę to nie takie straszne.
My też po Mikołaju, Adaś dostał dużo grzechotek i misiów. W końcu ma się czym bawić, bo do tej pory był deficyt zabawek u nas w domu Musi jeszcze nauczyć się je sam trzymać.
Hurra przedłużyli mi macierzyński i jeszcze 26 dni starego urlopu. Do pracy wracam dopiero 8 marca (jeszcze się na kwiatka załapię )
Atu fotki z nowymi zabawkami i mikołajowymi bucikami (prezenty)
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Kitka gratulacje dlo Oliwki... niedlugo zacznie chodzic i bedziesz za nia biegac...
Bernadka powodzenia na jazdach... trzymamy kciuki... Natalka juz przymierza sie do gotowania....
Madzia Adas jest slodki... i fajne ma prezenty...
Bernadka powodzenia na jazdach... trzymamy kciuki... Natalka juz przymierza sie do gotowania....
Madzia Adas jest slodki... i fajne ma prezenty...
Bernadka1234
Witam w sobotni wiecór
Na jazdach bylo suuper naprawde niepotrzebnie sie tak denerwowałam
A instruktor to nawed mnie pochwalil ze dobrze mi idzie:-)
Nastepne jazdy we wtorek
Dzis zostałysmy z Natalka same i planuje sie z nia dzis wykapac-z miesiac temu tez sie kapalysmy razem pierwszy raz i Natalka byla baaardzo szczesliwa dzis pewnie tez bedzie a narazie to oglada mapety
A tu zdjecie w kapeluszu
Na jazdach bylo suuper naprawde niepotrzebnie sie tak denerwowałam
A instruktor to nawed mnie pochwalil ze dobrze mi idzie:-)
Nastepne jazdy we wtorek
Dzis zostałysmy z Natalka same i planuje sie z nia dzis wykapac-z miesiac temu tez sie kapalysmy razem pierwszy raz i Natalka byla baaardzo szczesliwa dzis pewnie tez bedzie a narazie to oglada mapety
A tu zdjecie w kapeluszu
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Bernadka napewno Natala bedzie zadowolona... Olek juz kapal sie z tatusiem i byl w niebo wziety... bardzo sie mu podobalo.
a tu troszke Olusia...
a tu sobie jezdze autkiem z dziadziem.... (tak jak ciocia Bernadka :-))
a tu troszke Olusia...
a tu sobie jezdze autkiem z dziadziem.... (tak jak ciocia Bernadka :-))
Bernadka1234
witam w pochmurne niedzielne popłudnie
Natalka byla wczoraj w siódmym niebie jak kapałysmy sie razem-a po kapieli-wypiła kasze i zasneła szybko jak nigdy
Natalka byla wczoraj w siódmym niebie jak kapałysmy sie razem-a po kapieli-wypiła kasze i zasneła szybko jak nigdy
reklama