reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Bernadka zdjecie na kibelku superaśne :-D
A Oluś słodko wygląda w tych różkach ;-)
Moja Oliwka ledwo potrafi siadać a już za stawanie się bierze :-D Na czworakach do łóżka,pufy lub fotela i wstaje.A nogi skubana ma mocne

reklama
Bernadka Natalka super z tym jabłkiem wygląd
AGUSIAAA Oluś śliczności z tymi różkami reniferka i widać, że mu się podoba
Jak się pomyśli, że nasze dzieciaczki takie malutkie były a tu z każdym dniem coś innego potrafią.
A dzieciaczki które urodziły się w tym roku będą miały pierwsze Boże Narodzenie.
Szkoda, że śniegu jeszcze nie ma, bo na saneczki można by było nasze pociechy zabrać.

Dziekuje Wam w imieniu Natalki za komplementy:-D
Jaki sliczny maluch z rogami Natala to by zaraz zciagała z głowy:tak:
A jak po Mikolaju
Natalka dostala lalke organki klocki i zestaw kuchenny

A jutro na 8 rano mam pierwsze jazdy ale sie normalnie boje jak niewiem:no:
ehh jestem wrecz chyba przerazona ale mam nadzieje ze mi dobrze pojdzie ostatnio jak jezdzilam z bratem to stwierdzil ze cos ze mnie bedzie:tak:
ale z bratem a z obcym facetem:baffled: o matko jak utro przezyje to bedzie dobrze:-D

Oluś bosko wygląda z tymi różkami.:-D
Natka ma super fotki na kibelku, widać tam jej najlepiej jabłuszko smakowało:-)
Bernadka powodzenia na jazdach, naprawdę to nie takie straszne.
My też po Mikołaju, Adaś dostał dużo grzechotek i misiów. W końcu ma się czym bawić, bo do tej pory był deficyt zabawek u nas w domu :laugh2::-D:tak: Musi jeszcze nauczyć się je sam trzymać.
Hurra przedłużyli mi macierzyński i jeszcze 26 dni starego urlopu. Do pracy wracam dopiero 8 marca (jeszcze się na kwiatka załapię :laugh2:)
Atu fotki z nowymi zabawkami i mikołajowymi bucikami (prezenty)

Kitka gratulacje dlo Oliwki... niedlugo zacznie chodzic i bedziesz za nia biegac...
Bernadka powodzenia na jazdach... trzymamy kciuki... Natalka juz przymierza sie do gotowania....
Madzia Adas jest slodki... i fajne ma prezenty...

Bernadka dasz rade trzymam kciuki ;-)
Madzia Adaś jakie ma słodkie paputki :-D Chyba troszke za duze ;-)
Agusiaaa nawet nie chce myśleć jak to będzie jak Oliwka zacznie chodzić :eek: Będzie nie zła jazda :laugh2: Babcia chyba z nią nie wytrzyma ;-)

Witam w sobotni wiecór:-D
Na jazdach bylo suuper naprawde niepotrzebnie sie tak denerwowałam:tak:
A instruktor to nawed mnie pochwalil ze dobrze mi idzie:-) :happy:

Nastepne jazdy we wtorek
Dzis zostałysmy z Natalka same i planuje sie z nia dzis wykapac-z miesiac temu tez sie kapalysmy razem pierwszy raz i Natalka byla baaardzo szczesliwa dzis pewnie tez bedzie a narazie to oglada mapety:-D
A tu zdjecie w kapeluszu

Bernadka napewno Natala bedzie zadowolona... Olek juz kapal sie z tatusiem i byl w niebo wziety... bardzo sie mu podobalo.
a tu troszke Olusia...
img0314rs2.jpg

a tu sobie jezdze autkiem z dziadziem.... (tak jak ciocia Bernadka :-))
img0328jm4.jpg

reklama
A co tu taka cisza??
Musiałam szukać Bielska na drugiej stronie! Tak źle to chyba jeszcze nie było, wszystkie sprzątają na święta???

Do góry