reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielscy ginekolodzy - ciąża

mi dr Ozimina robiła jedno usg w ciąży w wojewódzkim, miła babeczka, wydała się kompetentna, ale to jednarazowe spotkanie bo potem zmieniłam lekarza na prywatnego z własnym usg:tak: ponieważ z wojewódzkiego nie byłam zadowolona:-(

a tak poza tym dziewczyny to zapraszam na nasz wątek główny Bielsko-Biała i okolice :-) napiszcie coś więcej o sobie:tak:

reklama
Mnie też prowadzi dr Ozimina. Póki co nie narzekam, jest konkretna i szybko "łapie" kontakt z pacjentką. Plus taki że za wizytę nie brała dużo, teraz troszkę zdrożała ale zmieniła sprzęt do usg. Tak więc w gabinecie zrobisz teraz usg do 4D.

Ja polecam dr Małecką - Holerek. Jest bardzo dobrym ginekologiem i dodatkowo specjalistką od planowania rodziny. Znam wiele kobiet u których prowadziła ciąże i wszystkie są z niej bardzo zadowolone. Ja również do niej chodzę pomimo, ze jeszcze nie mam dzieci. Gdy tam jestem w poczekalni jest zawsze dużo pacjentek i praktycznie wszystkie są w ciąży:):) Przyjmuje prywatnie, u siebie w domu ma gabinet na ul.Łuczników 13. Mam nadzieje, że mogłam pomóc. Pozdrawiam

Ja też polecam dr Małecką, naprawdę jest bardzo dobrym lekarzem,prowadziła moją ciąże i jestem bardzo zadowolona.

witam!!
jestem w 14 tygodniu ciaży,chodze do doktora peterki bo ponoc jest bardzo dobry ale te kolojki u niego to jakaś porażka:crazy:.
chce zasięgnąć konsultacji bo wyniki na toksoplazmoze wyszły mi wątpliwe.biore rovamycine ,natamycyne i jeszcze z powodu bóli brzucha duphaston- czy któraś z was miała podobny problem???:baffled:
a no i jeszcze jedno czy orietujecie się gdzie w bielsku a może w czechowicach moge zrobić AWIDNOŚĆ NA TOKSOPLAZMOZE??
pozdrawiam:-)

Polecam dr.Małgorzatę Maczyńską prowadziła całą moją ciążę i pomimo że była ona zagrożona dzięki niej mam cudownego synka. Przyjmuje prywatnie i pracuje w szpitalu wojewódzkim.

Dr. Maczyńska przyjmuje na ul. Gęsiej 4 (to jest niedaleko szpitala wojewódzkiego) , teraz za wizytę bierze 80zł. Jeśli coś to mogę Ci podac nr tel.

reklama
A moim zdaniem trudno kogoś polecić. Ja się trochę zastanawiałam. Przed ciążą miałam pewne problemy, przeszłam chyba z 5 ginekologów tych bardziej i mniej znanych i mam mieszane odczucia.
Jak ciąża przebiega bezproblemowo (i oby tylko takie były) to każdy lekarz jest ok.
Dla mnie ważne, żeby lekarz traktował mnie poważnie i miał dla mnie czas a u wielu tak nie jest, pełne poczekalnie i 5 minut na pacjentkę (pewnie ktoś powie, że to znaczy że lekarz jest dobry) może i tak ale można inaczej zorganizować sobie pracę a nie patrzyć ile na godz pacjentek upchnę(=ile zarobię) a poza tym nawet najlepszy lekarz jak będzie przepracowany może coś przeoczyć.
Co do nazwisk to też zawsze znajdziecie pozytywne i negatywne opinie np. dr Ozimina prowadziła 2 ciąże mojej kuzynki i w obu popełniła ten sam błąd, zdecydowanie mi ją odradzała. Choć babka do rany przyłóż miła itp. ale co do mnie też się myliła więc do niej nie wróciłam.
dr Małecka-Holerek- no comment. Wrogowi nie życzę (ale to też moja subiektywna opinia) znajoma była u niej już z martwą ciążą a ona nie zrobiła nawet USG tylko kazała się wsłuchać w swój organizm on powie czy jest dobrze czy źle. Moja mama też u niej raz była i wróciła mocna zniesmaczona. Ona jest mega religijna i wszystko powierza Bogu. Może to komuś pasuje, ja wierzę w nowoczesną medycynę.
Ja chodzę do dr Krysty (też znalazłam o niej dobre i kiepskie opinie ale mi pasuje) ufam jej, ma zawsze dużo czasu dla pacjentki, za każdym razem robi Usg (i daje fotki) opowiada, pokazuje co jest co, za co odpowiedzialne, o czym świadczy itd. Pracuje też w Wyspiańskim.
Także każda musi iść i się sama przekonać czy dany lekarz jej pasuje :)
I mam pytanie do anety: gdzie Ty w BB znalazłaś dr Peterek/Peterka (nie wiem czy się odmienia ;)) Awidność zrobisz w BB w laboratorium Fryda

Do góry