reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bicie serduszka

Ja mam podbnie również córkę karmie już 3 rok
No to widzisz :) Ja tez nie robilam zadnych testow owulacyjnych ani nic takiego, wiec nie mialam pojecia, kiedy mogla byc, a cykle mialam co jakos 40 dni od pologu 😅
Poczekaj do wizyty, ale jak dla mnie nie masz na razie sie czym zalamywac, chociaz tez mialam zle mysli po tej pierwszej wizycie.

reklama
No to widzisz :) Ja tez nie robilam zadnych testow owulacyjnych ani nic takiego, wiec nie mialam pojecia, kiedy mogla byc, a cykle mialam co jakos 40 dni od pologu 😅
Poczekaj do wizyty, ale jak dla mnie nie masz na razie sie czym zalamywac, chociaz tez mialam zle mysli po tej pierwszej wizycie.
Ja pracowałam mało mieliśmy stosunków w sumie . I raz czy tam dwa razy doszło do zbliżenia. Nie miałam pojęcia że mogę być w ciąży pamiętam że fo ogolengo miałam rozpoznanie grypy jelitowej alero jeszcze miałam larw śni okresu I bym nawet nie pomyślała, że dotychczasowe objawy zwiasyja ciszę bo często z rana mi niedobrze niezawodnie od ciąży. I tak wyszło że zoebila i płakałam cały dzień ze szczęścia

Ja pracowałam mało mieliśmy stosunków w sumie . I raz czy tam dwa razy doszło do zbliżenia. Nie miałam pojęcia że mogę być w ciąży pamiętam że fo ogolengo miałam rozpoznanie grypy jelitowej alero jeszcze miałam larw śni okresu I bym nawet nie pomyślała, że dotychczasowe objawy zwiasyja ciszę bo często z rana mi niedobrze niezawodnie od ciąży. I tak wyszło że zoebila i płakałam cały dzień ze szczęścia
Wychodzi na to że jak odpuściłam zasłania w ciszę bo wcześniej sledizlam te cykle i w ogóle starałam siw w kazda owulacje i jigdy nic jak skupiłam się na sobie na wygdlazie zdrowu i pracy i cyk

A w jakim szoku byłam gdy zobaczyłam dwa pecherzyki . Niby jestem drugim pokloniem to by siw zgadzało w sumie . Ale siw cieszyłam. Jestem młoda w sumie mam 23 lata i 3 latke w domu toeche się zszokowalam ta widomwocia ale siw cieszę bardzo mocno na myśli o dwóch brzdacach Córka już po prostu jakby kgla to żeby już były hahaha

Tak masz racje :( tylko po prostu oszaleje do tego 2 stycznia . Chciałam po prostu na forum trochę się uspokoić myślami że moze są mamy z podobna sytuacja co ja mam . W pierwszej ciazy dowiedziałam się po prostu wszystkiego obrazu. Nie było przesunięcia żadnego ani nic . Tutaj z miesiączki prwoe 8 tydzień a ciąża jest na 5 i 6 tydzien . Nie lubię się tak martwić po prostu:( przepraszam jeśli któras z was zezloscilam moja natarczywością
To, że u którejś było tak samo i było nie tak nie oznacza ze u Ciebie też będzie. I odwrotnie, to że któraś donosiła taka ciążę i urodziła nie znaczy, że Ty na 💯 urodzisz. Tu nie ma pewniaków musisz czekać

Tak masz racje :( tylko po prostu oszaleje do tego 2 stycznia . Chciałam po prostu na forum trochę się uspokoić myślami że moze są mamy z podobna sytuacja co ja mam . W pierwszej ciazy dowiedziałam się po prostu wszystkiego obrazu. Nie było przesunięcia żadnego ani nic . Tutaj z miesiączki prwoe 8 tydzień a ciąża jest na 5 i 6 tydzien . Nie lubię się tak martwić po prostu:( przepraszam jeśli któras z was zezloscilam moja natarczywością

To jak oszalejesz to szukaj USG jutro, może w Wigilię a potem 27.12
W sumie możesz też męczyć lekarzy dyżurujących na IP (izba przyjęć). Generalnie Twoja wola.

reklama
I zdecydowanie ogranicz czytanie w internecie. Jest w nim pelno sprzecznych glupot i latwo sie nakrecic. Trzymai sie jednego-dwoch wiarygodnych zrodel i na tym poprzestan, bo faktycznie oszalejesz

Do góry