reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bicie serduszka

Ja mam podbnie również córkę karmie już 3 rok
No to widzisz :) Ja tez nie robilam zadnych testow owulacyjnych ani nic takiego, wiec nie mialam pojecia, kiedy mogla byc, a cykle mialam co jakos 40 dni od pologu 😅
Poczekaj do wizyty, ale jak dla mnie nie masz na razie sie czym zalamywac, chociaz tez mialam zle mysli po tej pierwszej wizycie.

reklama
No to widzisz :) Ja tez nie robilam zadnych testow owulacyjnych ani nic takiego, wiec nie mialam pojecia, kiedy mogla byc, a cykle mialam co jakos 40 dni od pologu 😅
Poczekaj do wizyty, ale jak dla mnie nie masz na razie sie czym zalamywac, chociaz tez mialam zle mysli po tej pierwszej wizycie.
Ja pracowałam mało mieliśmy stosunków w sumie . I raz czy tam dwa razy doszło do zbliżenia. Nie miałam pojęcia że mogę być w ciąży pamiętam że fo ogolengo miałam rozpoznanie grypy jelitowej alero jeszcze miałam larw śni okresu I bym nawet nie pomyślała, że dotychczasowe objawy zwiasyja ciszę bo często z rana mi niedobrze niezawodnie od ciąży. I tak wyszło że zoebila i płakałam cały dzień ze szczęścia

Ja pracowałam mało mieliśmy stosunków w sumie . I raz czy tam dwa razy doszło do zbliżenia. Nie miałam pojęcia że mogę być w ciąży pamiętam że fo ogolengo miałam rozpoznanie grypy jelitowej alero jeszcze miałam larw śni okresu I bym nawet nie pomyślała, że dotychczasowe objawy zwiasyja ciszę bo często z rana mi niedobrze niezawodnie od ciąży. I tak wyszło że zoebila i płakałam cały dzień ze szczęścia
Wychodzi na to że jak odpuściłam zasłania w ciszę bo wcześniej sledizlam te cykle i w ogóle starałam siw w kazda owulacje i jigdy nic jak skupiłam się na sobie na wygdlazie zdrowu i pracy i cyk

A w jakim szoku byłam gdy zobaczyłam dwa pecherzyki . Niby jestem drugim pokloniem to by siw zgadzało w sumie . Ale siw cieszyłam. Jestem młoda w sumie mam 23 lata i 3 latke w domu toeche się zszokowalam ta widomwocia ale siw cieszę bardzo mocno na myśli o dwóch brzdacach Córka już po prostu jakby kgla to żeby już były hahaha

Tak masz racje :( tylko po prostu oszaleje do tego 2 stycznia . Chciałam po prostu na forum trochę się uspokoić myślami że moze są mamy z podobna sytuacja co ja mam . W pierwszej ciazy dowiedziałam się po prostu wszystkiego obrazu. Nie było przesunięcia żadnego ani nic . Tutaj z miesiączki prwoe 8 tydzień a ciąża jest na 5 i 6 tydzien . Nie lubię się tak martwić po prostu:( przepraszam jeśli któras z was zezloscilam moja natarczywością
To, że u którejś było tak samo i było nie tak nie oznacza ze u Ciebie też będzie. I odwrotnie, to że któraś donosiła taka ciążę i urodziła nie znaczy, że Ty na 💯 urodzisz. Tu nie ma pewniaków musisz czekać

Tak masz racje :( tylko po prostu oszaleje do tego 2 stycznia . Chciałam po prostu na forum trochę się uspokoić myślami że moze są mamy z podobna sytuacja co ja mam . W pierwszej ciazy dowiedziałam się po prostu wszystkiego obrazu. Nie było przesunięcia żadnego ani nic . Tutaj z miesiączki prwoe 8 tydzień a ciąża jest na 5 i 6 tydzien . Nie lubię się tak martwić po prostu:( przepraszam jeśli któras z was zezloscilam moja natarczywością

To jak oszalejesz to szukaj USG jutro, może w Wigilię a potem 27.12
W sumie możesz też męczyć lekarzy dyżurujących na IP (izba przyjęć). Generalnie Twoja wola.

reklama
I zdecydowanie ogranicz czytanie w internecie. Jest w nim pelno sprzecznych glupot i latwo sie nakrecic. Trzymai sie jednego-dwoch wiarygodnych zrodel i na tym poprzestan, bo faktycznie oszalejesz

Do góry