reklama
Kamila1996
Fanka BB :)
Już jestem po wizycie u ginekologa, jest widoczny pęcherzyk z zarodkiem, serduszka jeszcze nie ma, także jeszcze troszkę muszę poczekaćJa byłam na pierwszym USG w 6+4 i serduszko biło.
Kamila1996
Już jestem po wizycie u ginekologa, jest widoczny pęcherzyk z zarodkiem, serduszka jeszcze nie ma, także jeszcze troszkę muszę poczekać Ale oprócz tego wszystko jest w porządku.Bardzo szybciutko podobno oj nie wiem od czego zależy wiesz, ale nie ma sensu porównywać się z innymi babkami - kazda z nas to inny, wyjątkowy przypadek począwszy od dolegliwości ciąży po przechodzenie połogu
Sylwestrowa
To super wieści Już niedługo i serducho sie pojawi, kwestia paru dniJuż jestem po wizycie u ginekologa, jest widoczny pęcherzyk z zarodkiem, serduszka jeszcze nie ma, także jeszcze troszkę muszę poczekać Ale oprócz tego wszystko jest w porządku.
Kamila1996
Ginekolog powiedział, że prawdopodobnie kwestia tygodnia czasuTo super wieści Już niedługo i serducho sie pojawi, kwestia paru dni
Jetkaa
Ze względu na obostrzenia, i wzrost zachorowań mój lekarz jeden i drugi zakazał przychodzenia na wizyty z mężem :/ wiem ze u niektórych nie ma problemu żeby wejść razem.. Ale niektórzy zakazali :/ nawet na Pranatalnych zakazali przychodzenia z kimś także to zależy od lekarzy
A byłyście na pierwszej wizycie ze swoimi partnerami?
DomiNikaKukakaan
Mój mąż nigdy ze mną nie był, w żadnej ciąży, bo zwykle lekarza miałam rano , a on pracuje. Teraz przez obostrzenia nie mógłby wejść nawet, jakby chciał. Bicie serduszka widziałam w 5+3 na pierwszej wizycie i byłam w mega szoku , bo myślałam, ze jest za wcześnie
Magdalena09
Na pierwszej wizycie byłam sama, ale mąż był ze mną na pierwszych prenatalnych i teraz na połówkowe też będzie ze mną szedł [emoji846]
reklama
Kamila1996
Nie, mąż jeszcze ze mną nie był na żadnej wizycie, na szczęście mój ginekolog ogólnie zezwala na to, aby przyjść ze swoim mężczyzną na wizytę, myślę że pojedzie ze mną i wejdzie jakoś ok. 20 tygodniaA byłyście na pierwszej wizycie ze swoimi partnerami?