Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy hahaHalo halo Białystok [emoji16]?
Też jestem z Białegostoku
Pierwsza ciąża. Mieszkam na AntoniukuMagda Twoja pierwsza ciążą czy już masz potomstwo?
Z jakiego jesteście osiedla?
Ja syna rodziłam w wojewódzkim i polecam a teraz chodzę do lekarki z usk więc pewnie tam. Skąd jesteś? W którym tyg? Ile masz lat?Pozdrawiam mamy z Białegostoku jestem z okolicy ale mam zamiar rodzić w Białym. Gdzie planujecie rodzić?
Z okolic moniek ale rodzić mam zamiar w Białym a jestem w 16 tygJa syna rodziłam w wojewódzkim i polecam a teraz chodzę do lekarki z usk więc pewnie tam. Skąd jesteś? W którym tyg? Ile masz lat?
Aha ja w 11tyg jestem a gdzie teraz chodzisz do lekarza? Twój pierwszy dzidziuś?Z okolic moniek ale rodzić mam zamiar w Białym a jestem w 16 tyg
Właśnie pierwszy I dlatego nie jestem za bardzo zorientowana jak to będzie przy porodzie a chodzę do arciszewskich w dobie koronowirusa nie szukałam za bardzoAha ja w 11tyg jestem a gdzie teraz chodzisz do lekarza? Twój pierwszy dzidziuś?