reklama
Generalnie pasty wybielające to tak naprawdę niewiele dają - one nie wybielają tylko mają właściwości ścierne - częściowo ścierają zabrudzenia z zębów. Nie powinno się ich stosować cały czas, bo można nabawić się nadwrażliwości dziąseł (lepiej przeplatać z delikatniejszą, naturalną pastą). A do wybielania domowego to prędzej żele lub paski wybielające
A jakie paski byś poleciła, żeby to choc trochę działało i bylo bezpieczne?Generalnie pasty wybielające to tak naprawdę niewiele dają - one nie wybielają tylko mają właściwości ścierne - częściowo ścierają zabrudzenia z zębów. Nie powinno się ich stosować cały czas, bo można nabawić się nadwrażliwości dziąseł (lepiej przeplatać z delikatniejszą, naturalną pastą). A do wybielania domowego to prędzej żele lub paski wybielające
Potwierdzam, też słyszałam od koleżanek dobre oponie o tych plastrach, Chyba marki colgate, ale jest dużo podróbek więc trzeba uważać. Tam na pewno maja dobrej jakościPróbowałam tych domowych sposobów i nic nie daje takiego efektu, jak wybielanie u dentysty na fotelu. Robiłam zabieg wybielania i naprawdę te domowe metody, czy kosmetyki do kupienia w drogerii, rzekomo wybielające - nie umywają się. Jak ktoś z Warszawy, polecam klinikę Fabdent, ja tam robiłam zabieg i naprawdę efekt jest super.
reklama
Ja polecam te: Link do: My White Secret Charcoal and Coconut Oil paski wybielające do zębów
Są oparte na węglu aktywnym i kokosie, więc dość bezpieczne. Nie miałam nadwrażliwości dziąseł a taki naturalny efekt wybielenia był. Moim zdaniem optymalne rozwiązanie.
Są oparte na węglu aktywnym i kokosie, więc dość bezpieczne. Nie miałam nadwrażliwości dziąseł a taki naturalny efekt wybielenia był. Moim zdaniem optymalne rozwiązanie.
A jakie paski byś poleciła, żeby to choc trochę działało i bylo bezpieczne?
Podziel się: