reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białe zęby

Ja polecam pastę Glister AMWAY. Świetna na nadwrażliwe dziąsła, problemy z odslonietymi szyjkami. nie zawiera jak większość past sztucznych wypełniaczy, wybiela zęby po prost świetna. Do tego ma gwarancję i jest wydajna. Jedna tuba 150 ml starcza na rok dla jednej osoby.

reklama
Rozmawialiśmy dzisiaj przez telefon i jakoś zupełnie zmieniła nastawienie do życia... Chce się umówić na wieczór by trochę pogadać. Twierdzi, że w końcu coś się zmieniło i zmierza w odpowiednim kierunku. Oby faktycznie tak to wyglądało ;-)

Nie gadaliśmy cały czas o jej zębach - proszę cię...
Uśmiech wygląda coraz bardziej atrakcyjnie, więc jest zadowolona. Jeśli chodzi o samopoczucie, to widać, że jest pozytywnie nastawiona do życia i to jest właśnie fajne ;-)

A pisałaś coś zupełnie innego - że na pewno zmiany nadejdą. Wszystko wskazuje na to, że się uda, ale już mniejsza z tym, bo prowadzimy dialog ze same ze sobą. Odezwę się, kiedy faktycznie zmiany będą naprawdę widoczne.

"Wszystkiego" - to jej wersja. Ja nie wiem jak było na prawdę. Być może tylko tak gadała... a zresztą... efekty są widoczne, a to najważniejsze. Ciekawa jestem jak długo będzie trwała droga do ideału. Może ona ma grubo przesadzone oczekiwania po prostu...

ja od około roku używam pasty colgate max white one ;) jest to malutka pasta, cena około 10-12zł ale jest bardzo skuteczna :) polecam1

Moja koleżanka również poddała się takiemu zabiegowi u dentysty, ale szczerze powiedziawszy, nie zauważyłam jakiejś znaczącej różnicy. Być może dlatego, że ona po prostu już wcześniej miała dosyć białe zęby i była po prostu na ich punkcie za bardzo przeczulona :)

Pamiętaj, że częste wybielanie bardzo szkodzi szkliwu zębów a jak zaczniesz to raczej będziesz musiała kontynuować co jakiś czas. Sa w aptece preparaty przeznaczone do domowego wybielania zapytaj.

reklama
Nie jestem przekonana do past. One cokolwiek dają? A nakładek czy innych sposobów domowych zwyczajnie się boję. Te pasty czy paski to rozjaśniają tylko tak powierzchownie. Dają takie wrażenie jedynie. Chyba już lepiej wybielić u dentysty, to po pół godzinki ma się bielsze zęby na x miesięcy i ma się gwarancję, że nic się nie uszkodzi.

Do góry