reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białe zęby

słyszałam o dobrych plastarch dostepnych na shopacolidolls. W ogole maja tam dobre produkty, także dziewczyny zachęcam do zajrzenia ;)

reklama
Generalnie pasty wybielające to tak naprawdę niewiele dają - one nie wybielają tylko mają właściwości ścierne - częściowo ścierają zabrudzenia z zębów. Nie powinno się ich stosować cały czas, bo można nabawić się nadwrażliwości dziąseł (lepiej przeplatać z delikatniejszą, naturalną pastą). A do wybielania domowego to prędzej żele lub paski wybielające

ja mam fajna paste wybielającą.. zalezy tez na jakim efekcie komu zalezy :) ja chcialam glownie pozbyc sie przebarwien po kawie itp :)

Generalnie pasty wybielające to tak naprawdę niewiele dają - one nie wybielają tylko mają właściwości ścierne - częściowo ścierają zabrudzenia z zębów. Nie powinno się ich stosować cały czas, bo można nabawić się nadwrażliwości dziąseł (lepiej przeplatać z delikatniejszą, naturalną pastą). A do wybielania domowego to prędzej żele lub paski wybielające
A jakie paski byś poleciła, żeby to choc trochę działało i bylo bezpieczne?

Próbowałam tych domowych sposobów i nic nie daje takiego efektu, jak wybielanie u dentysty na fotelu. Robiłam zabieg wybielania i naprawdę te domowe metody, czy kosmetyki do kupienia w drogerii, rzekomo wybielające - nie umywają się. Jak ktoś z Warszawy, polecam klinikę Fabdent, ja tam robiłam zabieg i naprawdę efekt jest super.
Potwierdzam, też słyszałam od koleżanek dobre oponie o tych plastrach, Chyba marki colgate, ale jest dużo podróbek więc trzeba uważać. Tam na pewno maja dobrej jakości ;)

reklama
Do góry