reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BetaHCG 40

oliweczkaa

Fanka BB :)
Dziewczyny mam wynik bety równe 40

01.07 Ostatnia @
14/15.07 OWU
17.07 sex
30.07(dziś) pierwszy dzień @ - nie przyszła

Zrobione dziś testy wstawiam foto
Beta wlansie przyszła na e-mail
Wynik: równo 40,0

Co myślicie ???
Mam na rano jeszcze jeden test

Czy Beta nie jest za niska ?

Załączniki

• 49C7A940-CEC1-4513-986E-F36E2F041738.jpeg
    49C7A940-CEC1-4513-986E-F36E2F041738.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 013
reklama
No niekoniecznie bo do zapłodnienia mogło dojść tez 25.07 jeśli owulacja się przesunęła :) i biorę pod uwagę poronienie dlatego się zastanawiam co będzie.
Niektóre dziewczyny z bety 9 maja dzieci zdrowe a inne ronią z 1000.. także nie ma to znaczenia.

Dlatego kompletnie nie rozumiem Twojego komentarza.. będę płakać czy nie to tylko i wyłącznie moja sprawa - nie znasz mnie wiec nie oceniaj
Przyrost się liczy , a nie pierwszy wynik bety , także kochana bądź dobrej myśli ( ja takowa miałam , mimo ze każdy mi mówił ze to biochemiczna ciąża z tak niska beta )
Zrób w pon kolejna betę 🥰

reklama
No niekoniecznie bo do zapłodnienia mogło dojść tez 25.07 jeśli owulacja się przesunęła :) i biorę pod uwagę poronienie dlatego się zastanawiam co będzie.
Niektóre dziewczyny z bety 9 maja dzieci zdrowe a inne ronią z 1000.. także nie ma to znaczenia.

Dlatego kompletnie nie rozumiem Twojego komentarza.. będę płakać czy nie to tylko i wyłącznie moja sprawa - nie znasz mnie wiec nie oceniaj
Ale dlaczego poronienie skoro wszystko wskazuje ze jest ok?
Pisze ci tylko, ze do owulacji napewno doszło pozniej, bo na to wychodzi i z bety i z testu. I nie życzę ci źle tylko chciałam cie upewnić ze jest ok. I żebyś sie nie zdziwiła gdy na pierwszym usg bedzie cos innego wychodziło niz z miesiaczki.
To nie jest złośliwy komentarz, a przynajmniej nie taki miałam zamiar.
Po prostu chciałam cie uspokoić abyś cierpliwie czekała na pierwsze usg. I abyś dobrze wybrała dzien wizyt.
Wiele dziewczyn idzie zbyt szybko i nie ma np akcji serca i rozpacz, czekanie na kolejna wizytę, niepotrzebne badania itd. Bo owulacja sie grubo przesunęła.

reklama
Na usg radzę Ci dopiero koło 5 tc , ja przy becie ponad 1000 widziałam tylko pęcherzyk i ciałko żółte
No właśnie ja mam 5 tydzień (ale to z miesiączki) .. w środę 5+1 także zaczynam niby 6 tydzień..
ale Beta była 40 potem 110 i zobaczymy ile dziś... także patrząc na bete ciaza jest młodsza niż według miesiączki.. wiec wolałabym iść i wiesz cokolwiek się dowiedzieć

Do góry