Aneczka85_01
Fanka BB :)
Tak. Jutro idę powtórzyć i wieczorem będę miała wynik. Nie mogę się doczekać i mam nadzieje ze tym razem będzie dobrze.
Daj Znać . Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Jutro idę powtórzyć i wieczorem będę miała wynik. Nie mogę się doczekać i mam nadzieje ze tym razem będzie dobrze.
Krew oddana.. teraz najgorsze czekanie.
Kiedy wynik będziesz miała ?
Jutro rano do odebrania w labo. A dziś wieczorem powinien być na stronie internetowej.
Zmieniłam laboratorium i tu wynik jest dopiero na następny dzień (lub wieczorem) a przyzwyczajona byłam do wyniku po kilku godzinach.
Ale wcześniejsza beta była robiona w tym samym ?
Właśnie odebrałam wynik. Dzisiejsza beta 281,73 mIU/ml. To chyba przyrost prawidłowy?
Tak prawidłowy ale będziesz powtarzać czy umawiasz się do lekarza ? Do lekarza to jak będzie ok tysiąc to w poniedziałek już będzie taka wartość
Możesz jeszcze raz jutro powtórzyć ale moim zdaniem pięknie rośnie. A potem już czekaj na wizytę[emoji6]Chciałam się umówić do lekarza, bo na pewno z tydzień będzie trzeba czekać na wizytę. I w tym czasie myślę że jeszcze powtórzę. A jakie są wskazania? [emoji4]