reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta HCG

to czekanie w takim stresie jest straszne. Jutro zrobie w tym samym lab co beta z 10,06 wynik 83,4 ile powinna wzrosnac ile powinno zeby bylo dobrze??

Ostatnia edycja:
reklama
Jutro zrobie w tym samym lab co beta z 10,06 wynik 83,4 ile powinna wzrosnac ile powinno zeby bylo dobrze??

Jak Wy to obliczacie a od którego badania liczysz od pierwszego czy od ostatniego ??bo ja chyba zle licze biore ostatni wynik czyli 145,5X66%= 96,03 i dotego dodaje ostatni wynik . czy to sie inaczej przelicza

To zależy czy masz kalkulator z %
Jak tak to wystarczy do ostatniego wyniku dodać odpowiednią ilość % czyli, jak w piątek było 83,4 a na badanie idziesz po 72 godzinach to 83,4+114%=
48h-66%
72h-114%
96h-175%

A jak nie masz kalkulatora to proporcja
83,4-100%
x-214%
X=
Zależnie po ilu godzinach idziesz na badanie to podstawiasz inna ilość % 166, 214 lub 275. Rozumiesz?
Na pewno masz kalkulator :D

Ostatnia edycja:
czyli u mnie na te chwile najlepiej przeliczyc wynik z
9 czerwca beta 56
11 czerwca beta 145,5
czyli liczymy po 48 H czyli 56+66%=92,96 taki wychodzi a ja mam 145,5 dobrze licze ?

Tak, dobrze liczysz :) ale jak w sobotę robiłaś w innym labo to lepiej odnieść się do piątkowego wyniku :)

reklama
czesc jeżeli przyjmowanie nie ma wpływu na beta hcg to dzsiejszy wynik 295,8

10,06 wynik 83,4 po 72 h 295,8:surprised::surprised::surprised:

Czy to oznacza ze jest zarodek i na te chwile rozwija sie dobrze ?????? czy to nie sa wyniki ciąży pozamacicznej?? czy narazie jest prawidłowo??

Ostatnia edycja:
Do góry