Zuzanna1996
Fanka BB :)
Czyli jak w 20 listopada a jutro 25 listopada mógł się pokazać pęcherzyk ?Tak, będzie widać pęcherzyk, ale jeszcze raczej bez zarodka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jak w 20 listopada a jutro 25 listopada mógł się pokazać pęcherzyk ?Tak, będzie widać pęcherzyk, ale jeszcze raczej bez zarodka![]()
Piękny przyrost. Pęcherzyk na pewno będzie już widoczny.Czyli jak w 20 listopada a jutro 25 listopada mógł się pokazać pęcherzyk ?
Mam nadziejePiękny przyrost. Pęcherzyk na pewno będzie już widoczny.
A jak zobaczysz pęcherzyk bez zarodka to się nie będziesz stresować?Mam nadziejewiem niepotrzebnie się stresuje ale ciężko
Leżałam na sali z dziewczyną, której beta rosła idealnie, do kilku tys nawet dobiła, 0 krwawienia, nic, jedynie dziwne, że nie było pęcherzyka w macicy. I okazało się, że cp.Ja akurat o cp nie piszę, za to uważam, że biegnięcie do gina w 5tc to tylko stres, bo potem człowiek się zastanawia czy pęcherzyk jest pusty czy nie. Ja poczekałabym do 7tc i w swojej ciąży tyle czekałam. Sama w moim przypadku doczytałam, że przy cp po są plamienia i ból, więc jakby ból wystąpił to poszłabym na IP. Jeżeli nie, to poczekałabym na wizytę, na której będzie bijące serce.
Martwię się właśnie jutro idę prywatnie zobaczymy czy coś pokażeLeżałam na sali z dziewczyną, której beta rosła idealnie, do kilku tys nawet dobiła, 0 krwawienia, nic, jedynie dziwne, że nie było pęcherzyka w macicy. I okazało się, że cp.
Dlatego warto iść zanim będzie nawet zarodek, po to tylko żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest w macicy a nie gdzieś indziej. Ja zawsze tak robiłam. Moje drugie i 3 poroenienie w smzasadzie nie wiadomo czy było cp czy biochem, bo właśnie w macicy nie było nic widać mimo bety już powyżej 1000. Ale zaczęła sama spadać i krwaiwenie przyszło na szczęścieMartwię się właśnie jutro idę prywatnie zobaczymy czy coś pokaże
No ja miałam bete 789,40 i w pon lekarz nic nie zobaczył ale było to na NFZ i stary sprzęt zobaczymy jutro dziś beta 2300Dlatego warto iść zanim będzie nawet zarodek, po to tylko żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest w macicy a nie gdzieś indziej. Ja zawsze tak robiłam. Moje drugie i 3 poroenienie w smzasadzie nie wiadomo czy było cp czy biochem, bo właśnie w macicy nie było nic widać mimo bety już powyżej 1000. Ale zaczęła sama spadać i krwaiwenie przyszło na szczęście
To NIE była kwestia sprzętu tylko tego, że poszłaś za wcześnie.No ja miałam bete 789,40 i w pon lekarz nic nie zobaczył ale było to na NFZ i stary sprzęt zobaczymy jutro dziś beta 2300![]()
No ale jeśli beta dziś 2300 to pęcherzyk ciążowy jutro powinno być widać 5 tydzień kończy mi się w niedzieleTo NIE była kwestia sprzętu tylko tego, że poszłaś za wcześnie.