Zuzanna1996
Fanka BB :)
Można również po 72h aczkolwiek po 48 h lepiej się liczy te przyrosty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można również po 72h aczkolwiek po 48 h lepiej się liczy te przyrosty.
Wyjdę dziś wMożna również po 72h aczkolwiek po 48 h lepiej się liczy te przyrosty.
myslMożna i co tydzień, tylko po co? Teraz zostaje tylko poczekać na wizytę.
Mam nadzieje że w 6/7tygodniu będzie widać pęcherzykMożna i co tydzień, tylko po co? Teraz zostaje tylko poczekać na wizytę.
U mnie 5+6 było widać pęcherzyk i malutki zarodek jeszcze bez serduszka.Wyjdę dziś w
mysl
Mam nadzieje że w 6/7tygodniu będzie widać pęcherzyk
Ja miałam bete 784 jak w pon byłam u lekarza i nic nie widział ale to stare usgU mnie 5+6 było widać pęcherzyk i malutki zarodek jeszcze bez serduszka.
Tydzień wcześniej robiłam betę i wyszła ponad 700. Wydaje mi się, że jak byś już poszła to byłoby widać.
W pon byłam u lekarza i nic nie widział ale stare usg jutro idę prywatnie może coś zobaczy martwię się6/7 już będzie zarodek z bijącym sercem![]()
Żeby cokolwiek było widać to beta musi być minimum 1000. Byłaś za wcześnie. Ja robiłam betę w poniedziałek a za tydzień miałam wizytę gdzie już pewnie ona była w tysiącach.Ja miałam bete 784 jak w pon byłam u lekarza i nic nie widział ale to stare usgmartwię się jutro idę prywatnie może już coś zobaczy
Tłumaczymy Ci tu, że bez sensu jest iść do lekarza tak wcześnie. To nie kwestia sprzętu tylko tego, że pęcherzyk jest jeszcze minimalny i po prostu niedostrzegalny.Ja miałam bete 784 jak w pon byłam u lekarza i nic nie widział ale to stare usgmartwię się jutro idę prywatnie może już coś zobaczy
Ale skoro chce iść zobaczyć sam pęcherzyk to czemu nie? Betę robi się co 48 lub 72 h i wtedy sprawdza przyrost. Jutro będzie wynosić grubo ponad 1000, więc na pewno będzie coś widać.Tłumaczymy Ci tu, że bez sensu jest iść do lekarza tak wcześnie. To nie kwestia sprzętu tylko tego, że pęcherzyk jest jeszcze minimalny i po prostu niedostrzegalny.
Jak pójdziesz jutro to albo nie zobaczysz nic, albo pusty pęcherzyk i będzjesz się stresować kolejne tygodnie
Uspokój się, weź kilka głębokich oddechów i umów się, ale na 7 tydzień dopiero. Wcześniej jeżeli nie masz plamień i nic Cię nie boli, to naprawdę nie ma sensu.