reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta HCG

Zapisałam się do lekarza na piątek prywatnie zobaczymy co powie może usg coś pokaże jak jest już takie HCG ♥️
Ja bym spokojnie poczekała jeszcze tydzień albo półtora. Wtedy jak pójdziesz to będzie widać serduszko, a tak to zobaczysz sam pęcherzyk i będziesz się stresować bardziej. Jeżeli nie masz plamień i nic Cię nie boli to nie ma zbytniu sensu się spieszyć.

reklama
Ja bym spokojnie poczekała jeszcze tydzień albo półtora. Wtedy jak pójdziesz to będzie widać serduszko, a tak to zobaczysz sam pęcherzyk i będziesz się stresować bardziej. Jeżeli nie masz plamień i nic Cię nie boli to nie ma zbytniu sensu się spieszyć.
HCG z wczoraj mam takie No mi lekarz w poniedziałek potwierdził tylko owulacje

Załączniki

• A2614F0F-C185-449E-B028-BCDDDE3A9834.jpeg
    A2614F0F-C185-449E-B028-BCDDDE3A9834.jpeg
    123,8 KB · Wyświetleń: 64
HCG z wczoraj mam takie No mi lekarz w poniedziałek potwierdził tylko owulacje
Tak wiem, widziałam. Poszłaś do lekarza za wcześnie. I w piątek dalej będzie dość wcześnie, będzie tylko pęcherzyk. Ja bym spokojnie poczekała jeszcze tydzień albo nawet dwa i wtedy poszła, już będzie serce widać, więc założą Ci kartę ciąży i dostaniesz skierowanie na wszystkie badania z krwi.

Tak wiem, widziałam. Poszłaś do lekarza za wcześnie. I w piątek dalej będzie dość wcześnie, będzie tylko pęcherzyk. Ja bym spokojnie poczekała jeszcze tydzień albo nawet dwa i wtedy poszła, już będzie serce widać, więc założą Ci kartę ciąży i dostaniesz skierowanie na wszystkie badania z krwi.
Myślisz może i tak zrobię może masz racje

U mnie na USG było cokolwiek widać dopiero przy becie 2300 ale lekarz sam przyznał, że sprzęt nadaje się do skansenu.

I powiem Ci szczerze z mojego doświadczenia. Ja poszłam za wcześnie do ginekologa i miałam niepotrzebnie 2 tygodnie stresu czy wszystko dobrze się rozwinie bo poszłam w 4/5tc i kompletnie nic nie było widać

reklama
Do góry