reklama
Usunęłam, dziękuję ostatnia miałam 14 lutegoTak, to bardzo wysoki wynik. Umów się szybko do ginekologa najlepiej z USG. Zwlekając możesz przegapić 10tc i nie dostaniesz becikowego po porodzie. A kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Usuń zdjęcie z wynikiem, bo jest tam Twoje nazwisko i PESEL.
aspekt
Fanka BB :)
Prog ubóstwa to dramatyczna sytuacja. Dla mnie to niestosowne porównanie, zarówno dla ubogich, jaki i dla grupy osób - także czytających to forum - które na becikowe się załapały. Życzyłbym sobie, aby każda kobieta na baby boom miała tak godziwą sytuację ekonomiczną, że warunki udzielania becikowego by jej nie interesowały.@aspekt to w ogóle ktoś dostaje becikowe w tym kraju? Przecież jest tak niski próg dochodowy, że chyba tylko żyjący poniżej progu ubóstwa się załapią.
B
BBP
Gość
Absolutnie nie miałam złych intencji. Po prostu byłam przekonana, że becikowe to kolejna „pomoc” naszego państwa, która nikomu nie przysługuje. Pamiętam, że kiedyś becikowe było dla wszystkich.Prog ubóstwa to dramatyczna sytuacja. Dla mnie to niestosowne porównanie, zarówno dla ubogich, jaki i dla grupy osób - także czytających to forum - które na becikowe się załapały. Życzyłbym sobie, aby każda kobieta na baby boom miała tak godziwą sytuację ekonomiczną, że warunki udzielania becikowego by jej nie interesowały.
Fado123
I chyba delje jest, ja w tamtym.roku rodzilam i dostala ,bez wykazywania dochodów, a jie zyje na granicy ubustwaAbsolutnie nie miałam złych intencji. Po prostu byłam przekonana, że becikowe to kolejna „pomoc” naszego państwa, która nikomu nie przysługuje. Pamiętam, że kiedyś becikowe było dla wszystkich.
Fado123
Jak dziewczyny piszą, do lekarza umawiaj się na juz , bo to już dos dalek ciąża, aż do że dopiero po 15 dniach spóźnienia zrobiłaś test hahaOstatnia miesiączkę miałam 12 lutego mój cykl to 33dni spóźnia mi się 15dni testy dwa pozytywne i wczoraj jakby negatywny ale cień drugiej kreski był więc stwierdzialsm ze zrobię hcg
Ja zrobiłam test prędzej jakis tydzień temu nawet 2 i oba były pozytywne ale chciałam zrobić jeszcze jeden przed wizytą która mam 8.04.21 umuwiona żeby sie upewnić bo jest różnie wiadomo ale wyszla jedna kreska bardzo czerwona a drugie prawie nie było jakby tylko cień i się wystraszyłam i poszłam dziś zrobić hcg
reklama
reklama