Ja mam wizytę jutro, jestem ciekawa co tam mój lekarz powie. Oby też było ok! Dziś beta była ponad 100 więc w 48 h przyrost był ponad 200% także też jestem już trochę spokojniejsza
reklama
Ja mam wizytę jutro, jestem ciekawa co tam mój lekarz powie. Oby też było ok! Dziś beta była ponad 100 więc w 48 h przyrost był ponad 200% także też jestem już trochę spokojniejsza
Super! <3 Bardzo ładny przyrostJa dziś odebrałam wyniki i jest 187,43 badanie z soboty to 38.... według tego co czytałam w necie wszystko się zgadza
Super! <3 Bardzo ładny przyrost
Ja dziś odebrałam wyniki i jest 187,43 badanie z soboty to 38.... według tego co czytałam w necie wszystko się zgadza
Super! <3 Bardzo ładny przyrost
Bardzo ładny przyrost. Mnie wczoraj lekarz powiedział,że mamy nie patrzeć tylko na te procenty,bo będziemy fiksować.. każda kobieta może mieć inne wartości wzrostu. Jednej z 200 skoczy do 2000 i będzie dobrze a drugiej z 200 do 500 i też jest dobrze. Wizyta u lekarza i obserwacja ciąży. A bete traktować jako wskaźnik pomocniczy rozwoju ciąży.
Jestem i ja po wizycie. Ciąża bardzo wczesna ( 4 tydzień) stąd beta tak niska Za 2 tyg mam usg kontrolne.Bardzo ładny przyrost. Mnie wczoraj lekarz powiedział,że mamy nie patrzeć tylko na te procenty,bo będziemy fiksować.. każda kobieta może mieć inne wartości wzrostu. Jednej z 200 skoczy do 2000 i będzie dobrze a drugiej z 200 do 500 i też jest dobrze. Wizyta u lekarza i obserwacja ciąży. A bete traktować jako wskaźnik pomocniczy rozwoju ciąży.
reklama
akinoM222
Fanka BB :)
No to pewnie ja mam jeszcze młodszą ciąże bo z tego co pamietam to masz wyższą betę ode mnieJestem i ja po wizycie. Ciąża bardzo wczesna ( 4 tydzień) stąd beta tak niska Za 2 tyg mam usg kontrolne.