reklama
Rozwiązanie
młoda1994
Fanka BB :)
To znaczy że jesteś we wczesnej ciąży. A co do bety to po 48h czyli w środę a nie w czwartekHej dziewczynki [emoji177].
Na teście dwie kreseczki w niedziele a
wykonalam dzisjaj badanie beta HCG i wyszło 52.60 jak to interpretować ?
W czwartek idę powtórzyć rano
Moja doktor kazała w czwartekTo znaczy że jesteś we wczesnej ciąży. A co do bety to po 48h czyli w środę a nie w czwartek
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Powtórz w środę, mimo, że pani doktor kazała w czwartek.
Inaczej ciężko Ci będzie prawidłowo obliczyć przyrost.
Inaczej ciężko Ci będzie prawidłowo obliczyć przyrost.
młoda1994
Ja bym powtórzyła w środę bo po 48h powinien być przyrost minimum 66% a po 72h tego nie obliczysz i będziesz w stresie.Moja doktor kazała w czwartek
Dziewczynki to moja pierwsza planowana od dawna ciaza powiedzcie mi jeszcze jak liczy się tygodnie ??? Od ostatniej miesiączki ?? W ogóle jestem zielona w temacieTo znaczy że jesteś we wczesnej ciąży. A co do bety to po 48h czyli w środę a nie w czwartek
marta18691
Od 1dnia ostatniej miesiaczki liczy sie zawsze...no ale u lekarza dokladniej Ci wyjdzie bo moze sie przesunela owulacja bo to różnie bywa... Najlepiej miedzy 6tyg a 7tyg isc do Ginekologa
Dziewczynki to moja pierwsza planowana od dawna ciaza powiedzcie mi jeszcze jak liczy się tygodnie ??? Od ostatniej miesiączki ?? W ogóle jestem zielona w temacie
reklama
jasani
Mozesz iść w czwartek. Wynik powinien być wyzszy o minimum 114 %. Tygodnie od 1 dnia ostatniej miesiączki.Dziewczynki to moja pierwsza planowana od dawna ciaza powiedzcie mi jeszcze jak liczy się tygodnie ??? Od ostatniej miesiączki ?? W ogóle jestem zielona w temacie
reklama
Czyli teoretycznie jak mialamOd 1dnia ostatniej miesiaczki liczy sie zawsze...no ale u lekarza dokladniej Ci wyjdzie bo moze sie przesunela owulacja bo to różnie bywa... Najlepiej miedzy 6tyg a 7tyg isc do Ginekologa
Ostatnia miesiączkę 26 czerwca to w którym jestem tygodniu ? Bo z bety wychodzi co innego tu co innego już się sama pogubilam
A chxialabym być świadoma przed wizyta u lekarza chociaż na 99%