reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta hcg

Luna1991

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, pomóżcie bo zglupieję! Ostatnią miesiączkę miałam 22.11 cykle ok. 26 dniowe, testy ciążowe wychodzą z bardzo bladą drugą kreską. Wczoraj zrobiłam bhcg z krwi, wynik 47 mIU/ml, według internetu wskazuje na to, ze jestem w ciąży. Jednak potem zerknelam w wynik w pdf i tam są już podane zupelnie inne normy.
Kobiety nie będące w ciąży < 5
> lub = 25 - powtórzyć badanie po upływie min. 48h
1-10 tydz. 202 - 231 000
Dalej jeszcze wyzsze wartości, więc sama nie wiem jak podporządkować turaj mój wynik...

reklama
Rozwiązanie
Sorry, że odgrzebuję temat, ale u mnie na wynikach też są podane takie dziwne normy

"1-10 tydz. 202 - 231 000" serio to tak ma być?
Czesc! Dzięki, za odpowiedź! Powtorzylam badanie. Dzis beta wyszła mi 176,8 czyli przyrost jest dobry, tylko nadal nie mieszczę się w widełki laboratorium, w którym robię badania. Ale chyba jest ok skoro rośnie?

reklama
reklama
Do góry