reklama
Rozwiązanie
Nie... TrzeciaAha ,a To Twoja 1 ciąża ?
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Wychodzi na jakiś 7 tydzień ,warto udać się do lekarza ,jesteś już kolejną ze spiralą co zaszłaHej. Czy ktos moze odczytac moj wynik? Zaszlam w ciaze majac spirale... Nadal ja mam i sie martwie czy wszystko ok z wyniku.
jasani
A kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Wieku ciąży nie wylicza się na podstawie bety.Hej. Czy ktos moze odczytac moj wynik? Zaszlam w ciaze majac spirale... Nadal ja mam i sie martwie czy wszystko ok z wyniku.
@ilonaryyy Wynik mówi, że najprawdopodobniej jesteś pomiędzy 6 a 8 tygodniem ciąży. Aby sprawdzić czy beta hcg jest prawidłowa musisz wykonać minumum dwa oznaczenia. Nie ważny jest wynik liczbowy, ale wzrost procentowy.
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
Bylam... Mam powtórzyć badanie w srode. Wiesz coś wiecej o tamtej ciazy ze spirala? Czy dziecko urodzilo sie zdrowe itd?Wychodzi na jakiś 7 tydzień ,warto udać się do lekarza ,jesteś już kolejną ze spiralą co zaszła
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
Z moich obluczen wychodzi na 7tydz.bede robic kolejne bafanie w srode.@ilonaryyy Wynik mówi, że najprawdopodobniej jesteś pomiędzy 6 a 8 tygodniem ciąży. Aby sprawdzić czy beta hcg jest prawidłowa musisz wykonać minumum dwa oznaczenia. Nie ważny jest wynik liczbowy, ale wzrost procentowy.
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
5 lipiecA kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Wieku ciąży nie wylicza się na podstawie bety.
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
Tak wiem ale sie boje i chcialabym wiedziec czy dziecku np sie nie wrosnie gdzies, chociaż gin mowi, ze nie ma takiej mozliwosci ale ja słyszałam, ze kobieta urodziła a dziecku się wroslo w glowke...A to jeszcze za wcześnie na poród jeśli jesteś pod opieką lekarza to będzie wiedział co robić
reklama
jasani
Czyli teraz wychodzi 6+3. Moim zdaniem nie musisz powtarzać bety. Umów się od razu do lekarza. A spirale hormonalną miałaś?5 lipiec