reklama
Rozwiązanie
Nie... TrzeciaAha ,a To Twoja 1 ciąża ?
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
Nie, tą miedziana. Bylam juz ale na usg plodu jeszcze nie bylo widac, kazala zrobic zeby zobaczyć czy plod prawidłowo sie rozwija. Przez 3 lata nie zaszlam.Czyli teraz wychodzi 6+3. Moim zdaniem nie musisz powtarzać bety. Umów się od razu do lekarza. A spirale hormonalną miałaś?
reklama
jasani
Fanka BB :)
Bzdura, też czytałam taki artykuł. Był on prowokacją,ze niestety antykoncepcja zawodzi.Tak wiem ale sie boje i chcialabym wiedziec czy dziecku np sie nie wrosnie gdzies, chociaż gin mowi, ze nie ma takiej mozliwosci ale ja słyszałam, ze kobieta urodziła a dziecku się wroslo w glowke...
jasani
Fanka BB :)
A kiedy byłaś bo przy takiej becie widać już zarodek.Nie, tą miedziana. Bylam juz ale na usg plodu jeszcze nie bylo widac, kazala zrobic zeby zobaczyć czy plod prawidłowo sie rozwija. Przez 3 lata nie zaszlam.
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
W piątek a dzis robilam beteA kiedy byłaś bo przy takiej becie widać już zarodek.
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
Tak, widac bylo tylko pecherzyk ciazowy. W pt mialam usg robioneA lekarz miał dobry sprzęt ?? bo w tym tyg i przy takiej becie ,powinien już zobaczyć
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
No nie bardzo bo cholera wie gdzie jest sznurek, mi sie wydaje ze go wciaglo głębiej bo słabo strasznie go czuje. Jak wyciągnę to pewnie poronie a nie chce. Gin mowi, ze ogólnie sie nie wyciąga bo to nie zagraza.A tą spirale to da się wyjąć czy coś?
reklama
ilonaryyy
Zaciekawiona BB
Nie... TrzeciaAha ,a To Twoja 1 ciąża ?