Salamatka
Fanka BB :)
Aha, jakoś nie dowidziałam... dziękiTeż tak na początku myślałam, ale wtedy jest jakiś pozorny pęcherzyk w macicy, ale dziewczyna pisała, że już jest ciałko w pęcherzyku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, jakoś nie dowidziałam... dziękiTeż tak na początku myślałam, ale wtedy jest jakiś pozorny pęcherzyk w macicy, ale dziewczyna pisała, że już jest ciałko w pęcherzyku.
No ale jak... Normalnie jest napisane " w powiększonej macicy pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy"@Ollallaa chyba podjechałabym na ip. U Ciebie co prawda jest pęcherzyk, ale taka spadająca i rosnąca beta to też objaw cp. Czasem przy tym mamy coś niby pęcherzyk, a jednak to cp. Myślę że warto sprawdzić
Trzymam kciuki!
Tak, przepraszam Cię, nie zrozumiałam do końca. Jestem po cp i skaczącej becie właśnie przy takich wartościach, z tym że u mnie była mowa o pseudo pęcherzyku.No ale jak... Normalnie jest napisane " w powiększonej macicy pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy"
Więc raczej odpada...
Pewnie po prostu obumarło mi dzieciątko w poniedziałek będę wiedzieć wszytko
Trzeba było nie robić bety tyle razy to byś miała spokojną głowę, a tak teraz się zamartwiasz.
Ale glupi komentarz Kazdy dobry ginekolog zaleca zbadac bete w odstepie 48h.Trzeba było nie robić bety tyle razy to byś miała spokojną głowę, a tak teraz się zamartwiasz.
Hmm czyli może podejrzewał po obrazie USg że coś jest nie tak. Nie mniej jednak życzę żeby okazało się że ciąża jest zdrowa.Robiłam, bo mi lekarz kazał...
Jeśli robisz jutro bete, daj znać. PowodzeniaRobiłam, bo mi lekarz kazał...