Hmmm... Czyli jednakPodczas czekania na poronienie moja Beta raz miała 19 tyś a po 2 dniach 25tyś i wcale to nie znaczyło, że jest ok. Poprostu zdarza się, że Beta czasami trochę rośnie zamiast ciągle spadać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm... Czyli jednakPodczas czekania na poronienie moja Beta raz miała 19 tyś a po 2 dniach 25tyś i wcale to nie znaczyło, że jest ok. Poprostu zdarza się, że Beta czasami trochę rośnie zamiast ciągle spadać.
O niczym to nie świadczy …Nie plamie, nic nie boli... Spadek to poronienie, ok, ale później wzrost? I to nie o kilka jednostek, a o prawie dwa tysiące
Jeśli się starasz, to poszukaj wątku staraczek 2023Hej dziewczyny, staramy się o dziecko już 8 lat. Dużo przeszłam, ciąża pozamaciczna, puste jajo i poronienie. Teraz spóźnia mi się okres już 5 dni ale test negatywny... Poszłam na betę i czekam na wynik ale obawiam się że nic dobrego mnie nie czeka.. może znacie takie przypadki, że test był negatywny a beta ok i wszystko dobrze się skończyło? Sorki ale jestem tu nowa i nie wiem czy w dobrym miejscu napisałam... Wybaczcie
Betę wydziela pęcherzyk i dopóki poronienie nie nastąpi dopóty może beta wzrastać, ale takie jej spadki-wzrosty praktycznie wykluczają dobry scenariusz.Nie plamie, nic nie boli... Spadek to poronienie, ok, ale później wzrost? I to nie o kilka jednostek, a o prawie dwa tysiące
Też tak na początku myślałam, ale wtedy jest jakiś pozorny pęcherzyk w macicy, ale dziewczyna pisała, że już jest ciałko w pęcherzyku.@Ollallaa chyba podjechałabym na ip. U Ciebie co prawda jest pęcherzyk, ale taka spadająca i rosnąca beta to też objaw cp. Czasem przy tym mamy coś niby pęcherzyk, a jednak to cp. Myślę że warto sprawdzić
Trzymam kciuki!