reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta hcg wynik a norma

Dziubki drogie!
Zaczynam świrować i byłam 3 dni z rzędu na becie... 🙊
12 dpo 39,51 (godz 16)
13 dpo 64.77 (godz 12)
Dziś termin @ 14 dpo 133.2 (godz 17)

Przyrosty są duże i nie wiem czy to normalne na tak wczesnym etapie? Zaczęłam się martwić :c
Przyrost co 48 g powinien wynosić minimum 66 procent . Gratuluję 🥰

reklama
Przy jakiej wartości już cokolwiek widać?
Ja umówiłam się w 6t5d i widziałam już mała pulsująca kropkę 🥰 ( zarodek i serduszko ) można umówić się wcześniej ale może nie być zarodka , lub może jeszcze nie być serduszka więc mi lekarz zalecił wizytę trochę później 😃

Min 1000 powinien być pęcherzyk, a ok 6-7 tyg zarodek z serduszkiem. Myślę że Twoja beta jest jak najbardziej ok jak na ten etap i rośnie dobrze. Trzymam kciuki :)
Jestem po poronieniu i schizuje na każdym kroku 🤭 ale ciesze się bo w końcu zobaczyłam upragnione ll po roku czasu ❤️🤞

Hej dziewczyny! Ja tez jestem po jednym poronieniu i świruje, pierwsza Beta we wtorek 1229, potem w piątek 3707, idę jeszcze jutro, a wizyta u lekarza we wtorek. Oczywiście tez byłam zestresowana na początku bo licząc od OM to Beta za wysoka, ale może po prostu owulacja się przesunęła.. w każdym razie przyrost chyba ok :)

Cześć dziewczyny. U mnie 5-6 tydzień.. ostatnia miesiączka była 1 kwietnia.. Wynik bety 18789,0 mIU/ml. Czy to dobry wynik? Bo to chyba dość dużo i się zaczynam martwić.. nie wiem czy słusznie..

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie 5-6 tydzień.. ostatnia miesiączka była 1 kwietnia.. Wynik bety 18789,0 mIU/ml. Czy to dobry wynik? Bo to chyba dość dużo i się zaczynam martwić.. nie wiem czy słusznie..
Wynik jest ok ,ja w 6 tc miałam ponad 20 tysięcy, liczy się przyrost ,al przy takich wartościach juz sie nie będą, bo nie rośnie tak jak na początku, byłaś ju u lekarza ??

Do góry