reklama
Dzięki. Nie byłam, pójdę po skończonym 6 tygodniu.To myślę że jest ok. Byłaś już na usg? Przy tych wartościach powinien być pęcherzyk...
Powtórzę na pewno. Na bliźniaki sie nie nastawiam, chyba nie ma takiej mocnej reguły, że jak beta wysoka to coaza mnoga.Powtórz pojutrze , zajrzyj do kalkulatora bety, może będą bliźniaki
O, właśnie.Ja miałam 13 tys, ciąża pojedyncza.
Zdrowa?
Mnie po prostu niepokoi taki wynik, pozostaje czekać do usg.
Magda8888
Fanka BB :)
Ja 9 chyba jak się dwa dni spóźniała....dziś właśnie szaleje moja trzylatkaSuper macie te wyniki ja 7 dni po dacie spodziewanej miesiączki miałam wynik... 40
I dobrze się potoczyło?Super macie te wyniki ja 7 dni po dacie spodziewanej miesiączki miałam wynik... 40
Emilcia88
Narazie się toczy, jestem w 7 TC przyrosty były ok, tydzień temu na USG było widać pulsujące serduszko albo mu się nie spieszyło , albo owulacja była później albo wszystko narazI dobrze się potoczyło?
Emilcia88
Hahha no ja na początku byłam mega poschizowana że coś ewidentnie nie tak bo takie wyniki dziewczyny mają parę dni po owulacji XD ale lekarz mnie uspokoił i narazie jest wszystko wporzadku. Choć na początku byłam pewna że nic z tego nie będzie xddJa 9 chyba jak się dwa dni spóźniała....dziś właśnie szaleje moja trzylatka
Trzymam kciukiNarazie się toczy, jestem w 7 TC przyrosty były ok, tydzień temu na USG było widać pulsujące serduszko albo mu się nie spieszyło , albo owulacja była później albo wszystko naraz
G
gość _199
Gość
Tak, syn ma 2 miesiąceO, właśnie.
Zdrowa?
Właśnie nie wiem, czy nie ma się co sugerować. Zbyt wysoka beta może wiązać się m.in z ciazą zaśniadową, stad też moj niepokoj.Poza przyrostem bety co 2 dni nie ma się co sugerować, ja miałam betę 4 dni po miesiączce już 900, niestety nie udało mi się utrzymać ciąży, teraz jestem w drugiej i oprócz zbyt wczesnego sprawdzenia bety (6 dni po owulacji, gdzie było za wczesnie na potwierdzenie), to nie robiłam bety, żeby się niepotrzebnie nie stresować, grzecznie doczekałam do 6+4 na wizytę u lekarza i miałam już komplet, zarodek z bijącym serduszkiem
Na wielu anglojęzycznych stronach są informacje, że po osiągnięciu określonego poziomu beta zwalnia.
U mnie nie zwolniła.
Przedwczoraj było 5800, dziś 5t1d 12700. Sporo.
Nie szukam problemu na siłę, ale mam doświadczenie, że czasem takie dodatkowe badania, których nie zleca lekarz bo nie widzi sensu, są bardzo przydatne w późniejszej diagnozie etc...
reklama
Dziubki drogie!
Zaczynam świrować i byłam 3 dni z rzędu na becie...
12 dpo 39,51 (godz 16)
13 dpo 64.77 (godz 12)
Dziś termin @ 14 dpo 133.2 (godz 17)
Przyrosty są duże i nie wiem czy to normalne na tak wczesnym etapie? Zaczęłam się martwić :c
Zaczynam świrować i byłam 3 dni z rzędu na becie...
12 dpo 39,51 (godz 16)
13 dpo 64.77 (godz 12)
Dziś termin @ 14 dpo 133.2 (godz 17)
Przyrosty są duże i nie wiem czy to normalne na tak wczesnym etapie? Zaczęłam się martwić :c