Teraz zauważyłam pierwsze dwa wyniki mają jednostkę mIu/ml, a ostatnie ma U/I. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie?To Twoja pierwsza ciąża, która tak się może skończyć?
reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
Chodzi o to aby najlepiej nie porównywać wyników z 2 innych lab. bo mogą się różnic. Tak wiec musisz powtórzyć badanie aby wiedzieć na czym stoisz. Nie wydawaj jeszcze wyroku.Teraz zauważyłam pierwsze dwa wyniki mają jednostkę mIu/ml, a ostatnie ma U/I. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie?
DziękujęChodzi o to aby najlepiej nie porównywać wyników z 2 innych lab. bo mogą się różnic. Tak wiec musisz powtórzyć badanie aby wiedzieć na czym stoisz. Nie wydawaj jeszcze wyroku.
MoniB1988
Mocno trzymam kciuki. Daj koniecznie znaćDziękuję
A wiec jednak - 168,8. No cóż pozostaje czekać i wierzyć, że następnym razem będzie dobrze.Mocno trzymam kciuki. Daj koniecznie znać
MoniB1988
Bardzo mi przykro ...A wiec jednak - 168,8. No cóż pozostaje czekać i wierzyć, że następnym razem będzie dobrze.
MoniB1988
A jak beta zaczęła Ci spadać to miałaś plamienie? Byłaś u ginekologa?Czy ktokolwiek się orientuje kiedy wraca okres?
Nie miałam plamienia. Ginekolog powiedziała ze mam czekać na okres. No to czekam ...A jak beta zaczęła Ci spadać to miałaś plamienie? Byłaś u ginekologa?
reklama
MoniB1988
To może się pojawić w każdej chwili. Ja brałam duphaston, a jak wyszło poronienie to odstawiłam i 2 dni później przyszło krwawienie. Tak jeszcze ze swojego doświadczenia poradzę Ci sprawdzać czy beta spadaNie miałam plamienia. Ginekolog powiedziała ze mam czekać na okres. No to czekam ...