reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
aplikacje aplikacje, kiedy ludzie się nauczą że aplikacje to sztuczne kalkulacje
A tak na serio już, no wynik masz pozytywny więc coś się zadziałało, ale żeby wiedzieć czy wszystko jest na pewno w porządku to po 48h powinnaś ponowić test, w tym wypadku wyjdzie ci sobota.
No nie każdy ma możliwość zrobienia testu w sobotę, więc najpóźniej w poniedziałek musiałabyś powtórzyć. Na podstawie wzrostu widać czy wszystko przebiega prawidłowo
A tak na serio już, no wynik masz pozytywny więc coś się zadziałało, ale żeby wiedzieć czy wszystko jest na pewno w porządku to po 48h powinnaś ponowić test, w tym wypadku wyjdzie ci sobota.
No nie każdy ma możliwość zrobienia testu w sobotę, więc najpóźniej w poniedziałek musiałabyś powtórzyć. Na podstawie wzrostu widać czy wszystko przebiega prawidłowo
C
Chemik97
Gość
Jestem obecnie w podobnej sytuacji, beta z 26 lutego wyszła 20,3 a z 28 lutego 21,2. Biochemiczna, czekam na krwawienie. Ale to się wnioskuje po przyroście, a nie po jednym wyniku
Madzia86G
Fanka BB :)
no i tu od razu mamy przykład nieprawidłowego wzrostu ... I Pani już sama wie po wzriście że wynik mimo że pozytywny, to jest niestety nieprawidłowyJestem obecnie w podobnej sytuacji, beta z 26 lutego wyszła 20,3 a z 28 lutego 21,2. Biochemiczna, czekam na krwawienie. Ale to się wnioskuje po przyroście, a nie po jednym wyniku
A kiedy ostatnia miesiączka?Jestem obecnie w podobnej sytuacji, beta z 26 lutego wyszła 20,3 a z 28 lutego 21,2. Biochemiczna, czekam na krwawienie. Ale to się wnioskuje po przyroście, a nie po jednym wyniku
C
Chemik97
Gość
26.01. Obserwuję się i wiedziałam kiedy była owulacja więc niestety już ta pierwsza beta to był dla mnie zły znak.A kiedy ostatnia miesiączka?
reklama
C
Chemik97
Gość
Tak, ja jak wyżej 20,3, a po dwóch dniach 21,2. Ta druga była mierzona w poniedziałek, a dzisiaj (w czwartek) dostałam krwawienia. W Twoim przypadku też tak może być, ale jeśli krwawienie nie wystąpi do tygodnia poszłabym na betę żeby wykluczyć ciążę pozamacicznąDziewczyny moja beta stoi w miejscu
28 luty 71,3
2 marca 71,2
Nie wiem co o tym myśleć…
Miała ktoś doświadczenie z czymś takim?