reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

beta hcg co myślicie o przyroście

reklama
a jak u Ciebie się skończyło?? Ciąża pojedyncza? Można wiedzieć jaka płeć bo ponoć wysoka beta może być na dziewczynkę.

Bardzo dziękuję. Do 5 razy sztuka mam nadzieję ❤️
Jeszcze nie wiem jaka płeć ważne aby zdrowe, jestem w 13 tygodniu dopiero, jutro jadę na prenatalne ale strasznie się boje bo wolna BHCG mi wyszła duża, wiadomo trzeba czekać na wszystkie parametry z USG ale strach z czytania forów pozostaje. Mam nadzieje, że jutro usłyszę same dobre nowiny.

Jeszcze nie wiem jaka płeć ważne aby zdrowe, jestem w 13 tygodniu dopiero, jutro jadę na prenatalne ale strasznie się boje bo wolna BHCG mi wyszła duża, wiadomo trzeba czekać na wszystkie parametry z USG ale strach z czytania forów pozostaje. Mam nadzieje, że jutro usłyszę same dobre nowiny.
jasne. Nie musisz mi mówić po 5 stratach. Poprostu staram się zająć głowę.
Trzymam kciuki!!!

Super gratuluję. A z ciekawości córka czy syn? Szukam potw że wysokie bety mają dziewczynki 😂
Melduje się po prenatalnych. Mimo wysokiej wolnej BHCG okazało się, że wszystkie parametry razem z USG dały niskie ryzyko 1:20 000 wszystkich trisomii. Na 80% córeczka, tak też myślałam po tych wszystkich słodkich owocach 🤪🥰 także wysoki wzrost bety z początku ciąży dał na 80% zdrową dziewczynkę.

Do góry