reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

beta hcg co myślicie o przyroście

reklama
a jak u Ciebie się skończyło?? Ciąża pojedyncza? Można wiedzieć jaka płeć bo ponoć wysoka beta może być na dziewczynkę.

Bardzo dziękuję. Do 5 razy sztuka mam nadzieję ❤️
Jeszcze nie wiem jaka płeć ważne aby zdrowe, jestem w 13 tygodniu dopiero, jutro jadę na prenatalne ale strasznie się boje bo wolna BHCG mi wyszła duża, wiadomo trzeba czekać na wszystkie parametry z USG ale strach z czytania forów pozostaje. Mam nadzieje, że jutro usłyszę same dobre nowiny.

Jeszcze nie wiem jaka płeć ważne aby zdrowe, jestem w 13 tygodniu dopiero, jutro jadę na prenatalne ale strasznie się boje bo wolna BHCG mi wyszła duża, wiadomo trzeba czekać na wszystkie parametry z USG ale strach z czytania forów pozostaje. Mam nadzieje, że jutro usłyszę same dobre nowiny.
jasne. Nie musisz mi mówić po 5 stratach. Poprostu staram się zająć głowę.
Trzymam kciuki!!!

Super gratuluję. A z ciekawości córka czy syn? Szukam potw że wysokie bety mają dziewczynki 😂
Melduje się po prenatalnych. Mimo wysokiej wolnej BHCG okazało się, że wszystkie parametry razem z USG dały niskie ryzyko 1:20 000 wszystkich trisomii. Na 80% córeczka, tak też myślałam po tych wszystkich słodkich owocach 🤪🥰 także wysoki wzrost bety z początku ciąży dał na 80% zdrową dziewczynkę.

Do góry