Mama23?????
Fanka BB :)
Czytam ten post od początku i nie ogarniam to tu pisze po wizycie na sorze . To jesteś w ciąży czy nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jestem. Dziś ginekolog na USG widział pęcherzykCzytam ten post od początku i nie ogarniam to tu pisze po wizycie na sorze . To jesteś w ciąży czy nie ?
ale sam pęcherzyk bez ciałka żółtego i zarodka nie świadczy o ciąży. Nie zrozum mnie źle ale sama jestem w ciąży I to kolejnej . I mi lekarz potwierdził że jestem w ciąży jak zobaczyl zarodek z bijącym serduszkiem I to był 6 tydz ciazy . A u ciebie jest bardzo wysoka beta I przy niej już powinno być coś więcej widać niż sam pęcherzykTak jestem. Dziś ginekolog na USG widział pęcherzyk
Pomożecie odczytać?
Wczoraj miałam 121,0 ale z innego labo. Dlaczego teraz wynik nie mieści mi się w 1 tyg wg referencyjnych wartości?Pewnie ciąża . Zrób przyrost za 48h.
a jaki masz dzisiaj wynik? Bo tam nie ma.Wczoraj miałam 121,0 ale z innego labo. Dlaczego teraz wynik nie mieści mi się w 1 tyg wg referencyjnych wartości?
Każde laboratorium ma inne normy wyniku bo pracują na różnych maszynach! Powinno się powtarzać badanie tam gdzie było robione pierwsze :-)Wczoraj miałam 121,0 ale z innego labo. Dlaczego teraz wynik nie mieści mi się w 1 tyg wg referencyjnych wartości?
ale sam pęcherzyk bez ciałka żółtego i zarodka nie świadczy o ciąży. Nie zrozum mnie źle ale sama jestem w ciąży I to kolejnej . I mi lekarz potwierdził że jestem w ciąży jak zobaczyl zarodek z bijącym serduszkiem I to był 6 tydz ciazy . A u ciebie jest bardzo wysoka beta I przy niej już powinno być coś więcej widać niż sam pęcherzyk
Tak jestem. Dziś ginekolog na USG widział pęcherzyk