aspekt
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W biochemicznej na 100 % nie jesteś. Wartość powyżej 8000 i brak pęcherzyka w macicy stawia diagnozę ciąży pozamacicznej.jasani przyrost bety da informacje. jeśli jest przyrost ale nieprawidłowy, to sugeruje bardzo mocno ciąże pozamaciczną ale jeśli przyrost jest prawidłowy to nie ma ryzyka cp.
Tylko że ja nie wiem jaki jest przyrost znam tylko dane z wczoraj, drugiego wyniku nie mam ,ale historie z pękniętym jajnikiem czy jajowodem przy niższych betach przyprawiają mnie o mooocne zaniepokojenie dlatego jadę na izbę przyjęć choć sama nie wiem.
Jeśli dobrze pamiętam pisala, ze nie widział nic i lekarz powiedział że macica wygląda przed miesiaczkowo@Mlla A czytałaś tym lekarzom opis ostatniego USG? Może źle napisałaś tutaj na forum i jednak był już na USG pęcherzyk ciążowy w macicy, ale nie było pęcherzyka żółtkowego? Bo my tu chyba wszystkie zrozumialysmy, że przy HCG 8000 nie widzial lekarz NIC w macicy.
Totalne głupoty. Przy 8000 przyrost nie będzie już taki spektakularny i co Ci da ta informacja? Poza tym tak jak pisała Olka, przy cp beta może rosnąć prawidłowo. Dobrze,że jedziesz na IP.jasani przyrost bety da informacje. jeśli jest przyrost ale nieprawidłowy, to sugeruje bardzo mocno ciąże pozamaciczną ale jeśli przyrost jest prawidłowy to nie ma ryzyka cp.
Tylko że ja nie wiem jaki jest przyrost znam tylko dane z wczoraj, drugiego wyniku nie mam ,ale historie z pękniętym jajnikiem czy jajowodem przy niższych betach przyprawiają mnie o mooocne zaniepokojenie dlatego jadę na izbę przyjęć choć sama nie wiem.
Nie, wyraźnie opis był jama macicy pusta. Jestem już po IP@Mlla A czytałaś tym lekarzom opis ostatniego USG? Może źle napisałaś tutaj na forum i jednak był już na USG pęcherzyk ciążowy w macicy, ale nie było pęcherzyka żółtkowego? Bo my tu chyba wszystkie zrozumialysmy, że przy HCG 8000 nie widzial lekarz NIC w macicy.
i co Ci powiedzieli ?Nie, wyraźnie opis był jama macicy pusta. Jestem już po IP
A co ile dni miesiączkujesz ?Jak widzicie dziewczyny lekarz potrafi być beznadziejny. Dziś badanie USG na Sor pokazały że moj pęcherzyk ma 1.39 cm
Dzięki wszystkim za merytoryczne wsparcie!
Zobacz załącznik 1524556Zobacz załącznik 1524557
93kora moje cykle od lipca byly porozrzucane po całym kalendarzu. Ostatni przed marcowym trwał 38 dni dalszy 26 i 14 dni. Bywały też plamienia miedzymiesiaczkoweA co ile dni miesiączkujesz ?