reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Uuu Miss jeszcze koszta!!! ech cos czuje ze to pewno jeszcze nie koniec.
A 2-latek wcia z z Toba w domu rozumiem?
No musisz chyba cos ekstramalnego zrobic, zaloz majciochy i niech biega w mokrych :D szybko sie odzwyczai :)

reklama
On biega w majtach,a ja za nim ze szmata,w ogole go to nie rusza,grrrrr...Siku robi bezczelnie na srodku pokoju i potem pokazuje,ze mokro,a z wieksza potrzeba chowa sie do kata,grrrrrrr....pralka na okraglo...:rolleyes:

Oj,nie wiem.Starszy tez sie jakos nauczyl,ze podloga to nie to samo co kibelek,moze po prostu potrzebuje troche czasu.Ale baaaardzo bym chciala,zeby jak najszybciej to zalapal.
Praca,praca,ja mam az za duzo,nasza pomoc biurowa jest na zwolnieniu i troche sie papierzysk nazbieralo.Jak wroci,to ja pogonimy:evil:

a ja wrocilam do Belgii. na dodatek meza zostawilam na jakis czas w ojczyznie wiec pewnie troche bede siedziec przed kompem.........jak Olaf da ;-)

Witamy matke marnotrawna z synkiem:-) ,pewnie ze tutaj fajniej niz w takim Poznaniu,frytek pod dostatkiem,a i pogoda cos nie dopisuje,zamiast padac,sloneczko swieci,oj podejrzane...

A na dobranoc :
"Opowiadanko obrzydliwe dla matek o silnych zoladkach":nasz dzielny kot zlapal malego szczura,takiego baby-szczura,meczyl go przez 24h,gonil po ogrodzie,a kiedy szczurek sie wykonczyl,kotek zjadl go ze smakiem,po czym zwymiotowal i po godzince znowu zjadl :rolleyes: hehehe,kotki to mile zwierzaczki.

Agata no witamy spowrotem :)))
MISS łeeeeeeee ochyda hyhy, no tak ale takie są kotki :)
U nas spoko, mloda troche prycha i kicha.. no ale liczę że do pon przejdzie bo nie chce siedzieć w domciu :D
A pracy wciąz szukam.. albo ja mam zbyt wysokie wymagan ia albo jestem dziwna :). Życie hehe.

reklama
no to powodzenia moniaa z tym szukaniem. ja tez sie musze zabrac wiec moze bedzie nam razniej, tylko ja chyba jeszcze troche poczekam az Olafek bedzie ciut wiekszy, a wymagania tez mam wysokie ;-D

Widze ze Nicole zaraz urodzinki bedzie miala :D

nasz kotek jeszcze swoich wymiocin nie zjada.......a szkoda, bo wtedy ja nie musialabym sprzatac po nim.

pogoda u nas tez niezbyt belgijska, jak dla mnie OK
brat i chrzestna Olafkowa pojechali do Polski i dzisiaj pierwszy dzien sami bedziemy, tatus podobno 15.10 przyjedzie, mam nadzieje ze na leb nie dostane, a teraz spadam bo Olafinder sam w drugim pokoju juz sie chyba nudzi.

Do góry